Сб. Апр 20th, 2024

Якість продукції, що поставляється з України до Росії, стрімко погіршилась.

Про це повідомила керівник Росспоживнагляду Анна Попова, інформує Преса України.

За її словами, восени була проведена провірка продукції з України, в результаті дослідження товари віднесли до числа ризикових поставок.

Також, Попова наголосила, що спостерігається погіршення якості продукції, а саме сирів, молочної продукції та овочевих консервів.

Россільгоспнагляд ввів безліч обмежень на поставки української продукції в Росію, після анексії Криму і початку військового конфлікту між Україною і Росією.

А саме, Россільгоспнагляд з 16 червня ввів тимчасові обмеження на ввезення продовольчої картоплі з України в Російську Федерацію у зв’язку з неодноразовими випадками виявлення карантинного для Російської Федерації об’єкта — золотистої картопляної нематоди.

Також, Россільгоспнагляд повідомив про стурбованість результатами лабораторних перевірок товарів ряду українських виробників молочної та м’ясної продукції і попередив про можливість введення обмежень на експорт продукції в Росію.

Нагадаємо, що 23 червня Россільгоспнагляд заявив, що не виключає можливості введення тимчасових обмежень на ввезення української продукції рослинництва через поширення в Україні шкідника кукурудзи.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x