Ср. Апр 24th, 2024

Україна занурюється у безробіття: у червні кількість опублікованих вакансій скоротилася на 25%

За даними Дослідницького центру Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, у червні кількість опублікованих вакансій скоротилася на 25%, а от кількість створених резюме залишається незмінною порівняно з минулим місяцем.

Крим буде без відомого фаст-фуду: Burger King відмовився відкривати ресторани там

Американська мережа швидкого харчування Burger King не працюватиме в Криму. Таке рішення прийнято американськими акціонерами компанії. Про свої плани з відкриття кафе на півострові російський підрозділ Burger King заявило в квітні, коли стало відомо, що McDonald’s закриє свої кримські ресторани. «Ані Burger King Worldwide, ані будь-які з наших франчайзі не планують відкривати ресторани Burger King в Криму», – повідомив представник компанії Брайсон Торнтон.

Банки будуть штрафувати за невиплату депозитів

Народні депутати прийняли в першому читанні законопроект, що передбачає покарання у вигляді пені для банків, які несвоєчасно повертають своїм клієнтам депозити. За проект закону № 2202 “Про внесення змін до статті 1058 Цивільного кодексу України (щодо відповідальності банку за порушення умов договору банківського вкладу (депозиту)” проголосували 239 нардепів.

В Україні запрацював новий механізм компенсації за тарифами ЖКГ

З 1 липня в Україні набув чинності новий механізм компенсації витрат на оплату житлово-комунальних послуг, повідомила прес-служба Мінсоцполітики. Ним зможуть скористатися родини, середньомісячний сумарний дохід яких за попередні 6 місяців не перевищував прожиткового мінімуму для сім’ї.

Через конфлікт з Україною Росія втратить $100 млрд – лякає МВФ

Продовжуючи конфліктувати з Україною, російська економіка може постраждати ще сильніше, попереджає МВФ і відтік капіталу може перевищити 100 млрд доларів. Відтік капіталу перевищить 100 млрд доларів у 2014 р. (51 млрд доларів – в I кварталі, 59,7 млрд доларів – у 2013 р.), очікує МВФ, пише Finance.UA.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Нічого, як занурилась під час війни, так і винуриться після !!!
Рашистів розіб»ємо та свою гниль знищимо — потім піднімемось !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x