Чт. Мар 28th, 2024

В Україні проблеми з банками. Те, що проблеми з банками на кшталт «Сбербанк России», котрий належить Партії регіонів – це зрозуміло. Але руйнування цілої банківської мережі, на якій зав’язана вся зарплатня пересічних українців – це грабунок і приречення багатьох на голодування.

20.02.14 року в усіх містах спостерігається неабиякий ажіотаж навколо отримання коштів із банкоматів. Біля тих банкоматів в яких ще є готівка стоять черги, в магазинах не працюють термінали, а он-лайн банк «Приват24» заблоковано.

Нагадаємо, що «Приватбанк» – найдавніша банківська структура в Україні. Заснований у 1992 році, як комерційний банк ПриватБанк є лідером банківського ринку країни. За даними дослідження GFK Ukraine у третьому кварталі 2012 року він вважався основним банком 35% клієнтів – фізичних осіб. Засновником «Приватбанку» був Сегій Тігипко.

Нагадаємо, що у свій час UkrNews24 писали, що напередодні не підписання угоди з ЄС працівників бюджетної сфери добровільно-примусово переводили на обслуговування з «Приватбанку» у «Сбербанк России». У декого ця історія закінчилася досить прозаїчно: спочатку потихеньку, пошепки, а потім і відкрито працівники установи почали писати заяви про повернення назад на обслуговування у «Приватбанк».

«Приват24» заблоковано!

Спостерігаючи, як хлопці з «Самооборони» і «Правого сектору» громлять регіоналівський банк в регіонах, потішилася, що мої гроші в «Приватбанку». Виявляється даремно.

Блокування роботи «Приватбанку», то чергова диверсія проти народу. Хто запустив цей механізм невідомо, але відомо кому це вигідно. Це вигідно тим, хто сьогодні на літаках Азарова-молодшого втікає до Австрії, чи разом із Царьовим до Москви.

Готівка людям на руки не видається!

Бюджетникам не видали зарплату і навіть не обіцяють її видати! (А дехто за ці гроші виявляється живе ).

З цього випливає лише один висновок: неможна ЇХ випускати з країни! Хтось має відповісти за 22-річник грабунок народу. Неможна дати вивезти останні гроші. Вони і так вивезли уже майже все.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x