Чт. Мар 28th, 2024

Військові інженери відновлюють знищені терористами мости

Про це  у соцмережі Фейсбук повідомив прес-центр АТО.

“Військові інженери відновлюють знищені терористами мости
Сьогодні, 4 серпня, мешканці мальовничого міста Сєвєродонецька, що на Луганщині зі сльозами щастя на очах дякували військовим інженерам за відновлений міст через річку Борову.
Відступаючи, маргинали знищують за собою всю інфраструктуру. Особливо – шляхи та мости. Роблять це підступно – під одну з несучих опор встановлюють вибухівку і підривають бодай проліт. Цього достатньо щоб вивести споруду з ладу.

IMG_7223IMG_20140801_134313
— Бандити не задумуючись залишають відрізаними від медичного забезпечення, постачання продовольством десятки тисяч мирних українців, — наголошує офіцер інженерних військ підполковник Сергій Голобородько. – Адже основне сполучення в регіоні – автомобільне. Однак ми, військові, не можемо покинути людей у біді.
Відтепер 40-метровий міст, встановлений фахівцями інженерних військ Збройних Сил України служитиме мешканцям великого промислового міста Сєверодонецька, допоки не відновлять постійну переправу.
Загалом, військовими інженерами в районі проведення АТО вже встановлено чотири мости, які поєднали між собою густонаселені райони Донецької та Луганської областей. Їх надійність військові перевірять завжди на собі – першими переїжджаючи своїми бойовими машинами по щойно встановленим переправам.
Тарас Грень”, – йдеться у повідомленні.

20140729_200543

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x