Сб. Апр 27th, 2024

У Києві ліквідували канал постачання кокаїнуСлужба безпеки України у результаті багатоходової спеціальної операції ліквідувала канал контрабандного постачання до України особливо небезпечного наркотичного засобу – кокаїну, пишет zakarpattyachko.com.ua.

Встановлено, що наркотик надійшов з однієї з європейських країн та був прихований у продуктах харчування – у банці з-під какао та відправлений під виглядом посилки через приватних перевізників, що здійснюють міжнародні перевезення.

21 листопада ц.р. у столиці співробітники СБУ затримали 28-річного киянина — одного з організаторів каналу контрабанди, після того як він отримав посилку із наркотиком. Під час огляду пакунку правоохоронці виявили та вилучили 225 грамів кокаїну. У подальшому зловмисник планував реалізовувати отриманий «товар» у роздріб.

22 листопада ц.р. затриманому оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів) Кримінального кодексу України. За рішенням суду зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Того ж дня у Києві затримано ще одного організатора наркоканалу – посадовця Міністерства інфраструктури України. Стосовно нього вирішується питання про притягнення його до кримінальної відповідальності.

Наразі правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до цієї протиправної діяльності.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Зеник
Зеник
10 лет назад

Зачем перекрыли еще один канал из Эвропы?Как же мы теперь — без пито разов и наркоты?

нарик
нарик
10 лет назад

Да теперь загнемся совсем…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x