Чт. Мар 28th, 2024

Шкиряк: На всіх напрямках можливого наступу російських військ, відбувається укріплення рубежів оборониВ напрямках можливого наступу російських війсь відбуваєть роботи з укріплення рубежів оборони, з залученням місцевих мешканців та загонів територіальної оборони із залученням предстаників місцевих громад.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив український політичний та громадський діяч Зорян Шкиряк.

“Практично на всіх напрямках можливого наступу російських терористичних військ, відбуваються роботи з укріплення рубежів оборони. На спорудження фортифікаційних споруд та риття протитанкових ровів, активно залучаються місцеві мешканці. Патріоти створюють загони територіальної оборони із залученням предстаників місцевих громад. Зокрема і в нещодавно звільнених від терористів містах Донецької та Луганської областей”, – пише Зорян.

Шкиряк наголосив, що найголовнішем пріоритетом сьогодні є визволеня українських військових, які перебувають у терористичному пеклі.
“Терпіння. Зараз, найголовніше визволити наших полонених і заручників, що перебувають в терористичному пеклі. Жодним чином не втрачаємо пильність і не розслабляємося. Наш ворог підлий і підступний. Ми завжди маємо бути готові до чергових атак і збройних провокацій з боку терористичних банд та ЗС РФ. Жодних сумнівів, ми вистоїмо і переможемо! Слава Україні!”, – підкреслив Шкиряк.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x