Пт. Апр 19th, 2024

Рік Коня буде прихильним до всіх знаків зодіаку.2014 рік за східним календарем — це рік Коня, пише ye.ua.

Але коня не простого, а синього та ще й дерев’яного. Оскільки дерево на Сході символізує початок, весну, то цей рік стане зародженням чогось нового. А для цього доведеться як слід попрацювати. Але й нагорода буде гідною!
Дуже багато чого у 2014 році залежатиме від того, що ви змогли змінити у своєму житті в 2013-му. Якщо не сиділи, склавши руки, 2014 рік здійснить ваші найзаповітніші бажання. Якщо ж досі не визначилися, зірки в наступному році стануть до вас набагато суворішими.
Ось що віщують зірки кожному знаку зодіаку в 2014 році.
Овен. Ви чудово попрацювали, і в 2014 році залишається тільки збирати готові плоди своєї праці. Але навіть якщо й доведеться виправляти помилки, яких припустилися раніше, енергії для реалізації планів вам вистачить. Головне, не опускати руки.
Гроші і робота. Робота, виконана торік, допоможе у новому році не замислюватися про фінанси і займатися тим, що вам подобається. З травня по липень варто не приймати важливих рішень. Із серпня по вересень не витрачайте сил на те, що вам насправді не потрібнt.
Кохання. На вас чекають приємні та цікаві знайомства, особливо у квітні й травні. Сімейні Овни, можливо, кимось захопляться, але до кінця року ви зрозумієте, що то всього лише захоплення.
Здоров’я. Головна ваша проблема в тому, що ви постійно відкладаєте візит до лікаря, навіть якщо розумієте, що це необхідно. Поставтеся до здоров’я більш відповідально — це дозволить уникнути серйозних хвороб та ускладнень. Поради. У 2014 році зайвий раз не ризикуйте.
Телець. Хоч ви людина надійна, у 2014 році доведеться піклуватися в першу чергу про себе.
Гроші і робота. У січні-лютому вас ще тішитимуть плоди минулого року, але до весни все розтане, наче туман. Справи не будуть ладиться до самої осені, а до того — лише важка праця.
Кохання. Якщо ви одружені, в сімейному житті у вас все буде гаразд. Якщо ж самотні, такими й залишитеся. Але й сумувати не доведеться — розважайтеся на здоров’я!
Здоров’я. Ви схильні переоцінювати можливості свого організму і працювати через силу. Результат — знижується імунітет, загострюються хронічні захворювання. Але найгірше — це напади втоми, яка супроводжується повною втратою інтересу до життя. На жаль, у такі моменти багато Тельців шукають розраду в алкоголі, цим самим лише погіршуючи ситуацію.
Поради. Не думайте ухилятися від роботи, керівництво вам цього не пробачить.
Близнюки. 2014 рік стане вдалим у першу чергу для амбітних і тих, хто не боїться роботи.
Гроші і робота. Розраховуйте тільки на себе, і тоді у вас все вийде. Рішучі дії приноситимуть плоди раніше, ніж ви розраховуєте. Найважчий місяць — січень. Іноді вам буде здаватися, що все погано, але якщо ви не опустите руки, лютий і березень принесуть зміни на краще і нові можливості.
Кохання. У компанії просто близької людини ви зможете розслабитися і відпочити. Жодних потрясінь не передбачається — тільки милі радощі чи спокійні романтичні зустрічі.
Здоров’я. Ви схильні потурати своїм слабкостям — і саме це стане причиною проблем зі здоров’ям. Переїдання, неправильний режим дня, зловживання алкоголем матимуть цілком передбачувані наслідки.
Поради. У першій половині року не розраховуйте на допомогу друзів — їм буде не до вас. А от до кінця осені можете сміливо братися за найбожевільніший проект, який ви давно не вирішували здійснити.
Рак. Увесь рік вам доведеться щось проштовхувати, з чогось викручуватися. Легко не буде, але старання дадуть результат.
Гроші і робота. Щоб більше отримувати, доведеться більше вкладати. Перші місяці, по березень включно, вірогідні моменти, коли земля буде буквально втікати з-під ніг, і вам здасться, що повний крах не за горами. Але вже влітку будете дивитися на вчорашні невдачі з висоти здобутих перемог.
Кохання. Початок року принесе романтичні знайомства, які до літа перейдуть у серйозні стосунки, а до осені-зими цілком можуть закінчиться весіллям. Що стосується сімейних Раків, то ваш супутник може стати романтичнішим, або надійнішим.
Поради. Ретельно стежте за своєю зовнішністю і взагалі іміджем — це рік, коли оточення оцінюватиме вас саме за одягом. І пам’ятайте — саме по собі нічого не владнається.
Здоров’я. Цей рік можна використовувати для поліпшення своєї фізичної форми: скинути зайву вагу, позбавитися від болю в спині і суглобах, зайнятися спортом. Приділіть увагу шлунку, а то до виразки недалеко.
Лев. Облиште свої амбіції. Скромність — ось ваш запорука успіху в цьому році.
Гроші і робота. Тільки разом з командою ви зможете чогось досягти. Доходи будуть скромними. І хоча вам буде хотітися більшого, не турбуйтеся — могло не бути й цього. В лютому ваші професійні якості витримають перевірку на міцність, і перевірку дуже сувору. В цей час ви позбудетеся підтримки та будете змушені діяти самостійно, до того ж у вкрай несприятливих обставинах. Березень принесе зміни на краще.
Кохання. На вас чекають романтичні зустрічі та легкі захоплення. Навіть на людей сімейних чекають різні випробування. Але до осені все зайве піде з вашого життя і ви залишитеся з коханою людиною.
Здоров’я. Проблем зі здоров’ям не буде. Та все одно, бережіть себе, не нехтуйте профілактичними процедурами та медичними оглядами.
Поради. Леви повинні бути оптимістами, проявляти працьовитість і старанність, і тоді до кінця року на вас чекатиме приємний бонус. І постарайтеся не конфліктувати з родичами.
Діва. От ви й дочекалися свого зоряного часу і нехай вам усі заздрять. Причому, жодної шкоди заздрісники вам не завдадуть.
Гроші і робота. На вас очікує стабільне зростання у всіх напрямках. Якщо ви займаєтеся бізнесом, зможете укласти вигідні довгострокові контракти і завести надійних партнерів, якщо це просто робота, на вас чекає кар’єрне зростання і повага керівництва. Так що можете сміливо просити підвищення зарплати — ви його отримаєте.
Кохання. Не буде шаленої пристрасті, але буде стабільність і спокій з коханою людиною. Вільні Діви можуть зустріти саме того, на кого чекали багато років, особливо сприятливий для цього лютий-березень.
Здоров’я. Якщо будете берегти себе і дотримуватися правильного способу життя, у 2014 році зможете уникнути не лише серйозних хвороб, а й легких нездужань. Згадайте про стоматолога — це може стати проблемою у невідповідний момент. І ще спробуйте правильно і регулярно харчуватися.
Поради. Не чекайте нічого спеціально, просто живіть і насолоджуйтеся. Все прийде, коли ви будете готові.
Терези. Шоб домогтися успіху, доведеться багато й наполегливо працювати.
Гроші і робота. Вам знадобиться не лише працьовитість і старанність, а й інтуїція і творчий підхід. Восени отримаєте шанс зустріти надійних партнерів, а власні проекти краще починати наприкінці року. Напруженими будуть січень і лютий. Період з травня по жовтень пов’язаний з труднощами, які ви самі собі створите.
Кохання. Дайте волю почуттям і припиніть себе контролювати. Можуть відновитися старі стосунки, найкращий час для нових знайомств — це липень-серпень.
Здоров’я. Цього року ви будете хворіти частіше, ніж зазвичай. У більшості випадків йтиметься про звичайні застуди, але ви повинні пам’ятати, що переносити будь-які нездужання на ногах для вас цього року вкрай небажано. Бережіть шлунок — правильно харчуйтеся і влаштовуйте розвантажувальні дні.
Поради. Не приймайте відразу нові пропозиції та важливі рішення, походіть з ними кілька днів, прислухайтеся до свого внутрішнього голосу — і тоді все складеться значно краще. У 2014 році Терезам краще не розпочинати боротьбу за справедливість, може виявитися, що крайнім опинитеся саме ви.

Скорпіон. На вас чекають великі зміни в житті, і головне ваше завдання — бути до них готовим.
Гроші і робота. Нарешті будуть вирішені старі проблеми, які тривалий час не дають вам рухатися вперед. У лютому і ближче до кінця року Скорпіони можуть отримати неочікувану фінансову підтримку. В період з травня по серпень всі ваші недоробки нагадають про себе.
Кохання. Увесь рік у вас буде достатньо шанувальників або шанувальниць. Але будьте обережними, не розпорошуйтеся на всіх — вас може не вистачити. Одиноким Скорпіонам наприкінці року потрібно буде зробити вибір.
Здоров’я. Побережіть суглоби. Не перевантажуйте себе: ні фізично, ні харчуванням, ні режимом дня.
Навесні можливі невеликі травми, а восени бережіть дихальні шляхи і легені.
Поради. На початку 2014 року вам належить зробити важливий вибір і поміняти щось у собі, будьте до цього готовими. Не робіть спроб повертатися в минуле і гальмувати якісь важливі кроки — ні до чого хорошого це не призведе.
Стрілець. Не варто довго зважувати всі варіанти, кидайтеся з головою, вплутуйтеся у все нове, і вам обов’язково пощастить.
Гроші і робота. Не бійтеся робити імпульсивні вчинки і приймати блискавичні рішення, і тоді у вас будуть дуже великі шанси просунутися кар’єрними сходами, завоювати авторитет, або вивести свій бізнес на абсолютно інший рівень. Лютий-березень вимагатимуть граничної обережності у фінансових справах. Не слід брати гроші в борг та звертатися до кредитних організацій.
Кохання. Самотнім Стрільцям випаде можливість знайти свою половинку, але покваптеся — сердечні справи треба влаштувати до середини осені. І намагайтеся цього року не викликати ревнощів у свого партнера — він вам цього не пробачить.
Здоров’я. Представники цього знаку схильні займатися самолікуванням та користуватися народними методами. Але якщо ви вже захворієте, в жодному разі не відкладайте візит до лікаря. У другій половині року може знадобитися хірургічне втручання. Операція мине вдало, ви відновитеся після неї швидко.
Обмежте споживання жирної їжі — ваша печінка буде дуже вразливою.
Поради. Найсприятливіший час — перші три місяці року, ви самі здивуєтеся, як все легко буде виходити. Використовуйте цей час для реалізації того, що давно задумали. Влітку не варто робити великих покупок.

Козероги. Увесь рік ви можете не замислюватися ні про що, крім своїх бажань і планів ваших близьких. Рік Коня принесе вам лише успіх і процвітання.
Гроші і робота. Вдалий час для будь-яких змін. Не варто розраховувати на партнерів або старі домовленості — вас можуть підвести. Довіряйте лише собі. У січні і лютому краще не робити рішучих дій. Березень використайте максимально ефективно.
Кохання. Вдалий час для сердечних справ настане тільки в серпні-вересні. Наприкінці року можливі доленосні рішення — або у ВРАЦС, або позбутися набридливих стосунків.
Здоров’я. Ви часто почуваєтеся не дуже добре. Однак, якщо дотримуватися здорового способу життя, правильно розподіляти навантаження і не забувати відпочивати, серйозних недуг не виникне. Навесні і восени варто задуматися про зміцнення імунної системи.
Поради. На початку весни спробуйте завести нові знайомства та зв’язки серед впливових людей. Хоч вам і доведеться вирішувати чужі проблеми, намагайтеся не проникати в чужі таємниці — це може призвести до серйозних конфліктів, як удома, так і на роботі.
Водолій. Ви гарно попрацювали в минулому році і в 2014-му можете спокійно займатися збором врожаю. Все, що було задумано, здійсниться.
Гроші і робота. До весни особливих змін у справах і фінансах не буде. А от з початку з березня на вас чекає творчий підйом, нові ідеї та фінансові можливості. Головне — не розпорошуватися на все відразу і не намагатися осягнути неосяжне. Оберіть, куди рухатися в першу чергу, а інше вийде саме по собі — весь рік удача буде з вами.
Кохання. На вас чекають і легкі романтичні стосунки, і божевільна пристрасть, і стабільність сімейного життя. Обирати з цього списку доведеться вам самим, й іноді цей вибір буде зовсім непростим. Вдалий час для сердечних справ — це середина весни і початок осені.
Здоров’я. На початку року ви будете почуватися не дуже добре. Січень і лютий — час, коли надзвичайно важливою стає профілактика захворювань, тому не забувайте дотримуватися правильного способу життя, не перевантажувати організм. Навесні потрібен відпочинок, який дозволить уникнути серйозних захворювань до самого кінця року.
Поради. Будьте готові до того, що наприкінці весни на вас чекає якась несподівана зустріч або покупка. Можлива зміна виду діяльності, і це сприятиме цілій низці щасливих подій, і, як наслідок, — з хепі ендом у фіналі. У 2014 році можете повністю довіритися своїй інтуїції тим більше, що вона вас дуже рідко підводила.
Риби. Настав час самостійно приймати відповідальні рішення: у 2014 році вам не вдасться перекласти цю місію на когось іншого.
Гроші і робота. У справах все буде спокійно і більш-менш стабільно. До осені можлива якась фінансова підтримка або бонус, що дозволить вам зробити великі покупки. Рік дуже вдалий для придбання нерухомості.
Кохання. Романтичні стосунки можуть бути пов’язані з роботою, щоправда, службові романи не приведуть ні до чого серйозного. Сімейним Рибам доведеться боротися зі спокусами, але ви впораєтеся.
Здоров’я. Зі здоров’ям проблем не буде. Ви об’єктивно оцінюєте свої сили, а тому уникаєте перевтоми, яка могла б призвести до загострення хронічних захворювань. Цього року ви більше, ніж звичайно, схильні до алергій і шкірних захворювань. Відпочивати краще в квітні або вересні.
Поради. Не брешіть — цього року будь-яка неправда обернеться проти вас. Не просіть нікого допомогти вам по роботі — підведуть, а винуватими будете ви.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x