Пт. Апр 26th, 2024

Про це на сторінці facebook повідомив координатор групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук

Брати й сестри, за підсумками 11 липня.

З невтішного:

1. Сьогодні – черговий чорний день. За добу загинуло 23 силовики, ще 93 поранені. Основна частина внаслідок обстрілу терористами позицій сил АТО з РСЗВ «Град».

Хлопці, ми за вас помстимося. Як би не намагалися кусатися в агонії путінські пси війни, вони сповна заплатять за кожну краплю вашої крові. Я впевнений, що ані Донбас, ані Україна в цілому ніколи не забудуть тієї тяжкої ціни, якою сплачений наш шлях до перемоги…

2. Обстріл наших позицій вдруге за останні три дні терористи ведуть з боку кордону з Росією. Це – вочевидь провокування вогню у відповідь, щоб наші лупили по російській території.

За два тижні ми тричі фіксували, що бойовики й самі відверто навмисне ведуть стрілянину з мінометів по російській території.

Напевно, таким чином терористи намагаються таки примусити Путіна ввести «російських миротворців» на Донбас. Втім не виключено, що це лише частина загального плану, зліпленого в ФСБ РФ. В усякому випадку, в цих провокаціях немає для нас нічого доброго.

З доброго:

1. Незважаючи на втрати, сили АТО продовжують активні дії. Сьогодні ефективно спрацювала авіація.

Були нанесені кілька ударів по позиціях терористів. Основний – удар по базі, котру терористи розташували на території шахти в районі Краснодону. Знищені зброя і техніка.

Скільки бойовичків при цьому полинуло у інші світи – докладно невідомо, але будемо сподіватися, що ті, хто вижив, урок засвоїв і вночі будуть канючити у російських прикордонників впустити їх назад до Росії.

2. У Києві в Національному музеї Великої Вітчизняної війни відрилася виставка СБУ «доказів причетності Росії до підтримки терористів, що чинять свавілля на Сході України». Це захоплена зброя (окремі зразки якої має на озброєнні лише армія Росії), документи диверсантів ГРУ ГШ РФ, паспорти та військові квитки російських громадян, сепаратистські агітки, свідчення найманців

Я б кожного європейського політика, що мимрить про «мирний діалог» за участі Росії, водив би за руку на цю виставку і тицяв носом у кожен експонат. Щоб розуміли, що це – війна. Війна Росії проти України. І ніяк інакше.

Символічно, що виставка відкрилася в музеї ВВВ. Перемогли в тій війні, переможемо і в цій. Фашизм завжди приречений на поразку.

3. Нацрада з питань телебачення та радіомовлення України доповіла: на звільнених від терористів територіях відновлене мовлення українських каналів та відключені російські.

Ми вже повністю переконалися, що брехня московської машини пропаганди далеко не невинна. Жителі Донбасу заплатили високу ціну (і, на жаль, платять до сьогодні) за промивку їх мізків Кремлем. Вони наїлись по саме нікуди, розхваленого «руського міра». Прийшов час подивитися на світ своїми власними очима, а не очима морального виродка Кисельова та подібних йому путінських гебельсів.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x