Чт. Апр 25th, 2024

«Обком» припустив, що у «Феофанію» госпіталізували ЯнуковичаВидання «Обком» припускає, що до столичної клініки «Феофанія» могли госпіталізувати президента України Віктора Януковича.

Такий висновок видання зробило з повідомлення Інсайдера, про те, що ввечері у п’ятницю, 20 грудня, у клініку «Феофанія» прибув кортеж. Видання нагадало, що право на кортеж мають тільки президент, прем’єр-міністр і голова Верховної Ради України.

Водночас, прем’єр-міністр України Микола Азаров 20 грудня був присутній на вечірньому ефірі на телеканалі «Інтер».

Описавши безпрецедентні заходи безпеки («другий поверх лікарні оточений представниками Управління державної охорони»), Інсайдер припустив, що зі здоров’ям стало погано у Леоніда Кучми.

Однак «Обком» засумнівався, що заради другого президента могли бути задіяні такі міри безпеки. Окрім цього видання пише, що в п’ятницю кортежем по Києву їздив Янукович, через що весь центр столиці був у автомобільних заторах.

«З пацієнтами вдалося поспілкуватися. Картина виявилася ще похмурішою: хворим повідомили, що на суботу і неділю всі їх побачення з рідними анулюються, ніяких передач», – пише Обком.

Сьогодні, 23 грудня, також стало відомо, що Віктор Янукович до Москви цього тижня не поїде. Як повідомляє Сегодня, посилаючись на джерела в Адміністрації Президента, в Москву замість Януковича поїде прем’єр Азаров. Офіційно цю інформацію не підтверджують, як не говорять і про причини змін. Жодних повідомлень з цього приводу на офіційному сайті президента України немає.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x