Пт. Мар 29th, 2024

На Євромайдані цієї ночі слухали Руслану і зміцнювали барикаду Більшість людей залишаються в наметах. На Євромайдані ніч пройшла спокійно Активісти Євромайдану спокійно провели чергову ніч. Перед людьми виступала відома співачка Руслана. Зараз біля сцени залишаються кілька сотень людей, а інші відпочивають у наметах, Будинку профспілок, а також звично охороняють барикади і територію, пише ТСН.

При цьому цієї ночі мітингувальники зайнялися зміцненням однією з барикад на розі вулиць Хрещатик та Інститутській, яка перекриває підхід до табору з боку Європейської площі. Перед барикадою з допомогою зварювання з’єднують металеві конструкції, імовірно, щоб намотати на них колючий дріт. Нагадаємо, депутати Пресненського району Москви запропонували перейменувати одну з вулиць на честь бійців «Беркута», які відбили атаку Адміністрації президента в Києві 1 грудня.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evgeny Ivanov
Evgeny Ivanov
10 лет назад

Параноики,подогреваемые шизофрениками…

Федул
Федул
10 лет назад

Да, створили табор для зимовки бомжей, волоцюг, нацистов и алкашей .. еще цыган для комплекта осталось привлечь. И это в центре Киева ! Маразм крепчает …

2
0
Would love your thoughts, please comment.x