Чт. Мар 28th, 2024

На антиМайдані люди з Тернопільщини попали у пасткуМи вчора писали про те, що на  антиМайдан до Києва почали звозити людей з Тернопільщини.  Це люди з Кременецького р-ну: з сіл Рудка, Сапанів, Андруга і Білокриниця. Серед них є одна жінка, позбавлена батьківських прав і дві петеушниці з Почаєва і Кременця. Є ціла сім’я в кількості 9 людей, здається з с. Чугалі. Але найгірше те, що більшість людей – без документів, – розповідають нам наші джерела.

За словами родичів хлопця, який не знав куди їх мали везти, але так хотів заробити 300 гривень, у всіх в столиці відібрали мобільні. Також їх годують погано, пити дають. Цигарки  приносять по одній пачці на день.

“Один чоловік втік звідти. Каже, що з західними пияками працюють в окремій групі греко-католицькі попи. Працюють також проповідники Аделаджі, таки догналіти і ще є монахи, котрі пают о вєрє православной ну і т.д. А так найпідготовленіші з зоопарку випущені групами по Києву. Провокують”, – кажуть наші джерела, пише poglyad.te.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan Boychuk
Ivan Boychuk
10 лет назад

И это власть ? Какие то гопники.

dsfas
dsfas
10 лет назад
Reply to  Ivan Boychuk

независимо какая власть у руля, идеология, принципы или способы «рулевания», власть должна работать на страну и народ, всеми средствами и способами оказать помощь в жизни и развитии оной. а сам факт создания АНТИМАЙДАНА уже показывает, что и как хочет сделать нынешняя братва. рекомендую смотреть 5 канал, но без фанатизма!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x