Пт. Апр 26th, 2024

Майдан та Антимайдан хочуть примирити на “форумах єдності”На Всеукраїнській конференції Євромайдану ухвалили рішення провести міжрегіональний форум за участі представників Євро- та Антимайданів, передає кореспондент УНН.

Делегати конференції підтримали рішення проводити в Україні т.зв. “форуми примирення” чи “форуми єдності”, на які запрошуватимуть опонентів з Євро- та Антимайдану. Представники громадськості переконані, що на подібних заходах українці можуть спільно визначити необхідні дії для стабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні.

“Нам сьогодні потрібно об’єднати лідерів Майдану та Антимайдану. І це можна зробити на форумах примирення. Тому що там, на Півдні України, досі думають, що на Заході живуть в основному фашисти та бандерівці. Нам потрібно поєднати опонентів і допомогти знайти спільну мову між “Оплотом” і “Правим Сектором”, — зазначив активіст із Севастополя Вадим Кодаченко.

Разом з тим делегати з’їзду проголосувати за рішення звернутися до українських ЗМІ з проханням “припинити пропаганду насилля між регіонами України та організувати мости єдності між регіональними засобами інформації”.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x