Ср. Май 8th, 2024

Кривошапко про виступ на Антимайдані: Я митець, мені все одно Фіналіст шоу «Х фактор» маріуполець Олександр Кривошапко після численних негативних відгуків прокоментував свій виступ на «антимайдане» Як заявив артист на своїй сторінці в соціальній мережі, він космоплит, пише fakty.ictv.ua.

Він зазначив, що для нього не має значення, хто стоїть у влади — ПР, «Батьківщина», «Удар» або інші. 

«Я добре спілкуюся з багатьма політиками з різних фракцій, ні з ким немає поганих відносин, — підкреслив Олександр. — Але на сцені я співав для земляків з Маріуполя і Донецької області, які делегацією тисячами приїхали на мітинг. Я прийшов підтримати в холодний зимовий день саме їх, а не ПР. Співак закликав своїх шанувальників у всьому розібратись і зрозуміти, що він аполітичний. «У пісні «Adagio», яку я виконував, немає жодного слова проти Євромайдану і людей, які там стоять», — пояснив він.

Крім того, Кривошапко відзначив, що майже щодня він приходив на Євромайдан і разом з усіма кричав «Слава Україні!» «Я стояв годинами, але я знову ж таки не виступав ні «за» ні «проти», хоча, звичайно ж, я проти собак-сволот «Беркута», які шокували світ 30 листопада, — зізнався артист. — І якби завтра мене запросили заспівати на опозиційному майдані, я б не замислюючись заспівав би там. Я людина мистецтва. Інше мені не цікаво». В завершення своєї промови маріуполець попросив вибачення у всіх тих, кого він зачепив своїм виступом на «антимайдані».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
5 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
кара
кара
10 лет назад

часто заканчиваются карьеры людей, которые работают на бандитов…

Зритель
Зритель
10 лет назад

Иногда лучше промолчать. Нашел тоже перед кем и в чем оправдываться. А так… «И нашим, и вашим за копейку спляшем».

volgarkiev
volgarkiev
10 лет назад
Reply to  Зритель

В точку.

ЄВРОМайданщик
ЄВРОМайданщик
10 лет назад

Але на ЄВРОМАЙДАНІ виступають не за гроші ??? Ніхто нікого не запрошує, там свідомі митці підтримують добровільно за ідею !

Іван
Іван
10 лет назад

не бреши, риги платять гроші, справжні українці підтримують Майдан від души, а в тебе вона ГНИЛА.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x