Сб. Апр 27th, 2024

Кличко проиграл Тайсону Фьюри, потерпев первое за 11 лет поражениеВ ночь на 29 ноября, в Дюссельдорфе (Германия) украинский боксер Владимир Кличко (64-4, 53 КО) по очкам потерпел поражение от боксера из Британии Тайсона Фьюри (25-0, 18 КО).

Победу единогласным решением судей одержал Фьюри. Счет судейских записок: 115-112, 115-112, 116-111.

Кроме того, Фьюри заявил, что в мире бокса наступила новая эра.

“Кличко был великим чемпионом. Сегодняшний вечер — это начало новой эры. Я буду харизматичным чемпионом наряду с Мухаммедом Али, — заверил Фьюри”, —

Отметим, что Кличко потерпел первое за 11 лет и четвертое в сумме поражение.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Antonio
Antonio
8 лет назад

Я вважаю,що вічних нема ні в чому.Помилка Кличка може в тому-що він не закінчив свій профі шлях ще до Кюрі.Но це його рішення.І так він-вічний чемпіон.Молодчина і супермен.Я особисто поздоровляю його з закінчкнням гідної кар,єри (якщо він закінчить) і якщо хтось зі мною не згідний нехай мені напише! Може я з ним зустрінусь і може рІшимо це питання на кулаках.Я ради браттів Кличко-готовий на любу зустріч.Тоніо.

Укроп
Укроп
8 лет назад

Манера ведення бою Тайсона Фьюри нагадала манеру ведення бою старшим Віталієм Кличко, ріст, опущенні руки, схожі джеби, команда Тайсона попрацювала як фізично так і психологічно, що і вплинуло на хід поєдинку, адже Володимир що що а такого не очікував. Але найбільше додали судді, яким надоїли одноманітні бої Кличка, от вони його і списали. По суті Володя не програв, там мала бути справедлива нічия, та й Тайсону нічого не вдалося зробити, так пару спроб в повітря, не виграв він ті пояси, і вони як прийшли та і підуть від нього найближчим часом.

Матч реванш, буде ще важчим, там тільки нокаут Тайсона може спасти Володю.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x