Ср. Апр 24th, 2024

Технічна частина такого проекту, як сайт — це його остов і скелет, на якому все тримається. До технічної частини відноситься і хостинг — послуга для зберігання сайту і забезпечення його роботи.

Вибрати надійний хостинг — значить вибрати надійний тил, про який можна не турбуватися.

Якщо в голову приходить думка заощадити і вибрати безкоштовний хостинг, не радимо цього робити. Адже безкоштовність буде йти разом з нав’язливою рекламою і відсутністю техпідтримки. А це означає, що відвідувачі будуть неохоче перебувати на такому сайті. Крім того, при будь-яких проблемах, власник сайту залишиться з ними один на один.

Якщо ви націлені на довгограючий проект, варто довіритися серйозним надійним хостинг-провайдерам.

Для початку максимально вивчіть інформацію про конкретного постачальника хостинг-послуг.

При цьому важливим є:

— офіційна реєстрація хостинг-провайдера;

— наявність ліцензії у компанії на надання послуг;

— наявність фізичного офісу, куди можна підійти при виникненні питань;

— досвідченість, яку можна перевірити за терміном існування компанії на сайті самої компанії. Наприклад, в рядку пошуку доменів на сайті хостинг-провайдера Ukrnames введіть доменне ім’я ukrnames.com. Ви побачите, що воно зайняте, а також через Whois зможете переглянути всю інформацію про власника цього доменного імені, включаючи вік самого домену.

— цілодобова технічна підтримка, яка зможе відповісти на ваші запитання в будь-який час. А це означає, що проблема, вирішена в максимально короткі терміни, не дасть втратити відвідувачів і клієнтів. До працівників техпідтримки можна звернутися не тільки з питаннями щодо роботи сайту, а й тільки плануючи запуск. Саме вони, оцінивши характеристики та цілі веб-ресурсу, допоможуть зорієнтуватися у виборі хостингу.

У будь-якому випадку, обраний тарифний план не є довічним. Тому, якщо ви раптом вибрали невідповідний проекту вид послуг, його буде легко змінити з урахуванням запитів ресурсу. При цьому в оплаті коштів за це постраждати ви не повинні — оплата повинна бути перерахована в рахунок нової послуги.

Звертайте увагу на наявність датацентру. Саме тут знаходяться сервери — тобто пристрої, на яких будуть зберігатися дані сайтів. Його надійність забезпечить безперебійну роботу веб-проектів, на яку не вплине відключення інтернету або електрики, тому що, як правило, всі системи «життєзабезпечення» в датацентрах дублюються.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x