Пт. Апр 26th, 2024

Зомбування Кремлем своїх громадян свідчить про занепад Росії, влада котрої намагається приховати глибинні проблеми федерації. Відповідну заяву зробив речник Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс на брифінгу, передає кореспондент УНН.

«Завдяки цілеспрямованому зомбуванню росіян страшилками про України, Кремль вочевидь намагається приховати глибинні проблеми у власній державі, а саме: соціально-економічний та моральний занепад, особливо у віддалених від Москви регіонах Російської Федерації; посилення шовіністичних, ксенофобських та антисемітських настроїв у російському суспільстві, відверте нехтування правами і свободами громадян РФ, передусім, представників національних меншин», — заявив він.

За словами речника МЗС, спроби виправдати анексію Криму на нинішню владу є нехтуванням міжнародного права.

«Спроби російської сторони виправдати перед міжнародною спільнотою зухвалу анексію Автономної республіки Крим, перекладаючи провину за втрату територіальної цілісності на нинішнє керівництво Української Держави, є нічим іншим як черговою демонстрацією неповаги та зневажливого ставлення РФ до міжнародно-правових норм та своїх міжнародних зобов’язань, у тому числі і Статуту ООН», — наголосив він.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
студент
студент
10 лет назад

Одна просьба отвечать по-русски.А очень хочется знать мнение,но не эмоции,

1
0
Would love your thoughts, please comment.x