Ср. Апр 24th, 2024

Віктор Янукович покинув територію України тоді, коли його соратники вже втекли з країни, а їх телефони уже не відповідали. Про це сьогодні після чергового засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо вбивств на Майдані під час масових мітингів та протестів сказав її голова Геннадій Москаль, передає кореспондент УНН.

“Янукович, по даним нашої комісії, втік останнім. Коли він почав дзвонити, Захарченко – телефон не відповідає, Якименко — не відповідає. Єдиний, хто лишився вірний йому – Шуляк – колишній командир внутрішніх військ, який прихопив два автомати Калашникова, місцезнаходження яких на сьогодні невідоме. Він з ним втік”, — сказав нардеп.

Г.Москаль зазначив, що вони поїхали в Донецьк, звідки прорвалися до Криму, а з півострова за ними було вислане невеличке військове судно, на якому вони переправилися на територію Російської Федерації.

Голова ТСК зазначив, що екс-міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко та екс-керівник СБУ Олександр Якименко покинули Україну 20 лютого після стрілянини на Майдані.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x