Пт. Апр 19th, 2024

Жителі Криму автоматично стануть громадянами Росії, така норма міститься в законопроекті про прийняття Криму і Севастополя до складу РФ, який був внесений до Держдуми президентом РФ в четвер, передає УНН з посиланням на російські ЗМІ.

«З дня прийняття Криму до складу РФ і утворення нових регіонів «громадяни України та особи без громадянства, які постійно проживають на цей день на території Республіки Крим та на території міста федерального значення Севастополя, визнаються громадянами Російської Федерації», — зазначено у законопроекті.

При цьому протягом одного місяця ті, хто не захочуть прийняти російське громадянство, повинні будуть заявити про це.

У законопроекті наголошується, що Крим вважається прийнятим в РФ з дати підписання договору про прийняття Криму до складу Росії в якості нового регіону. Договір був підписаний в Москві 18 березня 2014 .

Законопроект, як очікується, буде розглянуто Держдумою на додатковому пленарному засіданні в четвер.

Нагадаємо, вчора представники самопроголошеної держави Крим підписали Угоду про входження до РФ. Зазначимо також в тексті договору про прийняття Республіки Крим в Російську Федерацію говориться про те, що жителі Криму протягом місяця можуть відмовитися від громадянства РФ.
Додамо, 17 березня парламент Криму визнав результати “референдуму”, проголосив Крим незалежною суверенною державою та націоналізував усе майно, що належить українській державі. Як відомо, цей референдум не визнається ані офіційним Києвом, ані світовою спільнотою.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x