Пт. Апр 19th, 2024

Народний депутат від Партії регіонів Віктор Янукович  вважає, що так «віртуозно, вибачте, «злити» Крим і Севастополь не зміг жоден Президент України за всі часи її незалежності», передає УНН.

«Грубі порушення псевдо-патріотів прав і свобод громадян всієї України, які дорвалися до влади, стали причиною лавиноподібним руйнівних процесів в нашій державі. А саме:

-нав’язування мовної політики («тих, хто відмовляється говорити українською — саджати у тюрми» — І.Фаріон);

— збройні захоплення адміністративних будівель, приватної власності і вже навіть цілих підприємств (одне з останніх — підприємство КАМАЗ. До речі, від нереалізованого товару, Україна втратила податки — тобто наповнення бюджету. Значить — йде спрямований підрив економіки держави і вже в неприкритій формі)

— засудження приналежності до інших національностей (відвертий нацизм. Ідея Яроша про чисту української раси);

— відвертий жорсткий прояв агресії до всіх інакомислячих (чого тільки варті бандитські дії «народних депутатів» від ВО Свобода по відношенню до директора НТКУ);

— нав’язування та спотворення історії (відмова від перемог наших дідів і прадідів і затвердження героєм української історії Бандери, який служив на боці нацистів);

— спроба підміни історичних, культурних і релігійних цінностей (неодноразові спроби захопити храми православних прихожан: Печерська Лавра, Почаївська Лавра та ін)», — вважає політик.

«Виходячи з вищевикладеного, у зв’язку з діяльністю певних осіб, що стало причиною розколу країни і народу, а також з розквітом відкритого тероризму, що призвело до поділу України, керуючись нормами статей 110, 111, 113, 114 та ч.1 ст.161 Кримінального кодексу України, а також статтями 23 −25 Закону України “Про боротьбу з тероризмом”, — звертаюся до Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України з вимогою порушити кримінальне провадження і розслідувати сепаратистську і терористичну діяльність громадян України: О.Турчинова, Д.Яроша, М.Маломужа, А.Яценюка, А.Музичко, О.Тягнибока, В.Кличко, А.Дещиці, І.Фаріон, І.Мірошніченко та іже з ними, на предмет зради Батьківщині і здачі її інтересів західним державам, а також на предмет реалізованих ними дій щодо цілеспрямованого поділу території держави, — тобто сепаратизму, розпалювання міжнаціональної ворожнечі та інших дій, які спричинили тяжкі наслідки для українського народу! Не тішу себе надією, що моє звернення буде розглянуто згідно діючих законів України, але сподіваюся на те, що хоча б страх перед народом за такий колосальний обман змусить їх ворушитися», — резюмував нардеп.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
18 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
cvb
cvb
10 лет назад

заткнул бы ты ебало, Витя! Без соратничков твоего папаши не обошлось. Ничего, каждому воздастся по делам его….

Вежливый
Вежливый
10 лет назад

Кто бы еще рассказывал…О папаше который подготовил почву ни слова

mu
mu
10 лет назад

Politik sranyi! Yazyk uze otmyl ili eshe lizesh z_pu Pu?

Ntizvesyno Luli
Ntizvesyno Luli
10 лет назад

Папашка твой грбатый все и провернул. думал будет жить вечно, в роскоши «даунбацкой» купаться, ан нет — помер. Вот младшенький пишет — видно домой хочет, тоскует по родной земле. А ты тоже ублюдок убийца (пошурши мозгами).

Наталія Казанцева
Наталія Казанцева
10 лет назад

знаете надо во всех сетях , где упоминается любой янукович забанить или писать :ОСТОРОЖНО ВИРУС .Как бы не было будем сами разбираться. а еще будет много высказываться за подрыв лет 15 дать надо

Оксана
Оксана
10 лет назад

Твой папаша, вместо того, чтоб наращивать оборонную мощь Украины, воровал деньги у страны и больше внимания уделял защите от собственного народа, финансируя Беркут вместо армии. Потом еще Путина попросил ввести войска в Украину. Марионетка и предатель!!!

Сергей Фёдорович
Сергей Фёдорович
10 лет назад

А ты ишак приезжай и в парламенте выступи если ты народный депутат.

Оксана
Оксана
10 лет назад

Этот президент призвал интервентов вторгнуться в Украину!!!

Нина Клокова
Нина Клокова
10 лет назад

Гриценко (нардеп «Батькивщина») только Турчинова объявил изменником Родины, а этот — молодец…всех оптом…Началась грызня в ВР…к чему это приведет Украину?

Александр
Александр
10 лет назад

Перечислил не всех, проплаченных им провокаторов. Мы потом пересчитаем. Крым никто не слил, рано слезы счастья пускаешь.

Саня
Саня
10 лет назад

Это ты не понимаешь, что все это началось с твоего папшки-бандюка. А сейчас сидишь под рашкой и еще что-то тявкаешь, выплачивая деньги таким же бандюкам, чтобы они хороводы водили на юго-востоке и подогревали народ водярой и наркотой. Твари — вы и есть твари.

Любовь
Любовь
10 лет назад

Думаю не януковичам робити аналіз ситуації в державі, бо розграбувавши її , створивши бандитсько — клікову державну машину. Зневажати людей і взагалі мати хворого на голову свого батька в керівництві держави і розсюсюлювать про чиїсь прорахунки — це дебілізм з майбутнім проявом всіх симптомів шизофренії по батьківській лінії! Прорахунків і недоліків багато, та такі аморальні особи , як януковичі не мають морального права навіть промовляти слово»Україна»!

Лена
Лена
10 лет назад

будь проклята вся эта семейка вместе с прихлебателями до седьмого колена!еще и тявкать пытается….мразь

Valentyna Vorobyova
Valentyna Vorobyova
10 лет назад

впервую очередь надо пересадить твою семейку. это вы все 4 года работали на россию развалили экономику армию и все к чему прикоснулась рука януковичей.будьте прокляты до последнего отпрыска януковичей.и зачем сайтам публиковать этих уродов

Артем
Артем
10 лет назад

Извините, конечно, не комментировал ни одного высказывания, ни на одном форуме… Но все же накипело! Почему никто не заметил, что армию у нас развалили не за последние 4 года, а за последние 20? Когда вывозили ракетные точки в 1994? Когда разгоняли полки в 2004? Когда закрывали ОИСВ? И с экономикой та же история. Я не поддерживаю режим Януковича. Но вот в том, что слили страну именно эти вот уроды, которых майдан привел к власти, это факт. И очень глупо его не признавать.

Влад
Влад
10 лет назад

ЧЬЯ БЫ КОРОВА МЫЧАЛА, А ТВОЯ БЫ МОЛЧАЛА. Предатели…

РОСТИК
РОСТИК
10 лет назад

cкоро турчинову и его команде пиздец это говорим вам мы бойцы правого сектора ждите очень скоро вы увидите мы их на майдане порвем .СЛАВА УКРАИНЕ

Lena Krepysheva
Lena Krepysheva
10 лет назад

Это он так пахана своего восхваляет ?

18
0
Would love your thoughts, please comment.x