Чт. Апр 18th, 2024

Згурець: Ця російська шафа може гучно впастиПро це свідчить і ситуація з російськими акціями на біржі, і реакція Америки

Військовий експерт, директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець в ефірі Еспресо.TV розповів про те, як змінилася ситуація в Збройних Силах України.

«Наша армія нараховує 184 тисячі особового складу. Попри те, що міністр оборони говорить, що в нас начебто 6 тисяч у боєздатних частинах в сухопутних військах, я думаю, що за цей час ситуація змінилася», — заявив експерт.

«Крім того, у нас є аеромобільні частини, повітряно-десантні частини, які є найбільшим боєздатним компонентом української армії і які поки що тренуються на полігонах», — нагадав Згурець и наголосив, що ці частини «перебувають у високому ступені бойової готовності до дії».

«Проблема в тому, що цих наказів не надходило, бо військове керівництво сподівається на дипломатичне вирішення питання, — констатував експерт. — І дії українських дипломатів можна визнати вдалими через те, що в цей проміжок часу, який ми говорили, що начебто українці не вдаються до зброї, захищаючи свої інтереси, воювали дипломати».

Підсумок роботи дипломатів Згурець підбив у таких словах: «Ситуація з російськими акціями на біржі, реакція Америки — усе показує, що ця російська шафа може гучно впасти».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Oleg Frolov
Oleg Frolov
10 лет назад

МОЖЕТ УПАСТЬ И ОЧЕНЬ СИЛЬНО ПРИДАВИТЬ

1
0
Would love your thoughts, please comment.x