Пт. Апр 19th, 2024

Завтра терористи можуть почати штурм Запорізької області Луганськ і Первомайськ — під прапорами проросійських екстремістів. Луганська область загрожує повністю повторити долю Донецької. Харківська область — на черзі. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, передає УНН.

За даним групи «Інформаційний Опір», завтра-післязавтра сценарій сепаратистів, розіграний сьогодні в Луганську, очікує Маріуполь і Бердянськ. Навіть не висловлюю сподівання , що українська влада на цю загрозу відреагує», написав Д.Тимчук.

На його думку, якщо під російським прапором пройдуть «референдуми», то боротися за схід буде в сотню разів складніше. Тому що «це буде вже боротьба не з російськими посіпаками, а з самою Росією».

«О.Турчинов нарешті знайшов крайніх у сепаратистському шабаші. Він раптом виявив «бездіяльність, безпорадність, а іноді й злочинну зраду працівників правоохоронних структур у Донецькій і Луганській областях». За його словами, «це одна з головних причин низької ефективності та малорезультативних дій українських силових структур у боротьбі з тероризмом».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x