Чт. Апр 25th, 2024

"Янукович сьогодні працює для божевільних і професійних провокаторів" - політологДля України Віктора Януковича більше не існує.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Олександр Потєхін, коментуючи сьогоднішні заяви екс-президента у інтерв’ю російському виданню.

«Те, що говорить Янукович, не цікавить нікого. Крім, можливо, невеличкої групки божевільних, які виступають на проросійських заходах у Луганську чи Донецьку. Більше ніде я не бачив закликів «Янукович, повертайся». Сьогодні Янукович працює для категорії божевільних і професійних провокаторів. Всім іншим, ані українському політикуму, ані українським громадянам, ані комусь іще, не цікавий Янукович. Є такий російський вислів «Отставной козы барабанщик (Людина, яка нічим конкретно не займається у житті — Gazeta.ua)». Це якраз про Януковича», — вважає експерт.

Також Потєхін закликав українські ЗМІ взагалі ігнорувати слова Януковича, бо це, на його думку — непрофесійно.

«Я розумію, коли російські сайти цитують Януковича, бо це є частиною антиукраїнської кампанії. Коли ж українські ЗМІ звертаються до того, що знову дали прочитати Януковичу, мене це дивує. Це все одно, якби дух Миколи II розказував росіянам, що їм треба робити в Росії. Або Гітлер навчав би сьогодні Ангелу Меркель, що їй робити в Німеччині. Він досі виступає, бо є рупором антиукраїнської пропаганди. Його потрібно ігнорувати. Бо Януковича немає — він сам себе викреслив. Згадуючи його, ми підживлюємо російську манеру нас навчати. Навіть солідний сепаратист не апелює до Януковича», — наголосив він.

На думку політолога, Янукович ніколи не зможе повернутися в Україну. Але в Росії йому місця не буде:»Я сподіваюся, що Росія теж зміниться. Тим паче, Путін штовхає її до кардинальних змін. Наступний його крок — це руйнація власного режиму і держави в тому вигляді, в якому вона є сьогодні. Тому я не знаю, де Янукович буде змушений шукати наступне місце притулку».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x