Сб. Апр 20th, 2024

Якщо наступний президент не буде «зшивати» Україну – він довго не затримається – І. ПоповВідомий політичний експерт Ігор Попов вважає, що наступний Президент і парламентська коаліції мають максимально докласти зусиль для об’єднання  України і стати владою для всіх регіонів держави. Про це він сказав в ефірі телеканалу БТБ.

  «В тій ситуації, яка є зараз, коли йде економічна криза, є загроза зовнішньої експансії, певна розгубленість виборців Сходу і Півдня, нам необхідна велика коаліція, яка формує Уряд народної довіри. Тому що якщо нинішня влада повторить ті помилки, які робив Янукович, коли він  презентував у першу чергу Донецьк, Схід і Південь, він ставлеників Донецька, Макіївки призначав навіть начальниками райвідділів міліції  у Західній Україні – це призвело до того, що Західна, Центральна Україна, Київ,  а потім вся Україна повстали і його вигнали.  Якщо наступний Президень буде обраний в першу чергу голосами Центру, Заходу і Києва, якщо він не буде «зшивати» Україну, якщо  він не зможе об’єднати Україну і українських політиків – такий Президент і така коаліція довго не протягне»,  — переконаний він.
  При цьому Попов вважає, що створити коаліцію в Україні насправді нескладно, оскільки українські політики мають добрий досвід і уміння домовлятися.

Експерт також вважає, що частину програм претендентів на посаду Президента, які отримають значну підтримку виборців, але не отримають перемоги, варто інкорпорувати в програму діяльності нової влади надалі, і це послужить об’єднанню народу.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x