Ср. Апр 24th, 2024

Незважаючи на успішне проведення АТО і явні бойові втрати в таборі терористів, російські журналісти продовжують наповнювати розуми своїх співгромадян брехливою інформацією. Зокрема, для створення потрібної для ТБ зображення, журналісти вимагають від бойовиків стріляти в бік розташування сил АТО з медичних установ міста. Про це повідомляють очевидці з Луганська, новину передає Преса України.
Один з «Градів», який перебуває на озброєнні у луганських бандитів, був помічений в районі 10 поліклініки. Поряд із технікою перебували журналісти, які координували роботу бойовиків.
«Знаряддя зробило декілька пострілів у бік аеропорту і від’їхало на безпечну відстань. Потім Град під’їхав до 2-го пологового та повторно вистрілив. Поруч стояли російські телевізійники і чекали другого залпу з боку українських військовослужбовців по лікарні», — розповів очевидець.
Однак, українська армія не відповіла на цю явну провокацію і не стала стріляти в будівлю лікарні. Таке людинолюбство дуже не сподобалося «працівникам невидимого фронту» з Росії.
«Дуже обурювалися тому, що українці не стріляли. Картинки не вийшло», — додав він.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x