Сб. Апр 20th, 2024

Кримські татари не мають наміру покірно терпіти рішення російської влади про заборону в’їзду в Російську Федерацію їх лідера Рефата Чубарова терміном на 5 років.
Вони мають намір у повному своєму складі вийти з усіх органів влади окупованого Криму, а також повністю припинити всі відносини з «органами державної влади» окупантів.
Про це повідомив Ахтем Чійгоз, який займає посаду заст. голови Меджлісу кримськотатарського народу, пише uapress.info.

«Ситуація з Чубаровим — це спроба обезголовити Меджліс і внести розкол серед кримських татар. Але результату це не дало і лише більше консолідувало народ. Всі наші рішення, як і раніше, будуть визначатися з точки зору позиції Чубарова.
Меджліс продовжує працювати і всі організаційні питання будуть вирішуватися і далі у звичайному режимі», — повідомив заступник голови Меджлісу.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
КРЫМ
КРЫМ
9 лет назад

Не Крымские Татары идут на конфронтацию, а меджилис. Это две разные организации 🙂

PoorOldSammy
PoorOldSammy
9 лет назад
Reply to  КРЫМ

и не весь меджлис, кстати, конфронтирует, а лишь теперешняя его треть, которая в свое время, обладая большинством, просунула М.Джемилева в председатели. Но он попредседательствовал недолго, скинули. С учетом того, что сам меджлис представляет лишь 23% из 200-тысячного населения крымчаков, эта доля в народонаселении Крыма (2,5 млн.) — вообще плевок…
Как представители меджлиса работали по квоте в правительстве Крыма, так и работают по сей день. Один из них, кстати, отвечает — ни больше, ни меньше — за газоэнергетику. И — ничего, справляется. В Джанкое и около Керчи начали строиться газоэлектростанции с участием немецкого Siemens

Алексей
Алексей
9 лет назад

На зло кондуктору, куплю билет и пойду пешком.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x