Чт. Апр 25th, 2024

Яценюк: "озброєному до зубів гангстеру"-Росії прийшов час дати "по зубах" Росія має виконати Женевські домовленості – закликати сепаратистів до роззброєння та звільнення приміщень, та зупинити диверсії на українській території за участі російських спецслужб. Про це під час сьогоднішнього засідання Кабінету міністрів заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, цитує 5 канал.

Голова уряду зауважив: дії терористів в Україні є міжнародним злочином, тож уся світова спільнота має об’єднатися проти російської агресії. Прем’єр-міністр звернув увагу на те, що Кремль пригрозив застосувати право на самозахист в тому випадку, якщо й надалі будуть порушуватися права російських громадян на території України.

Він вважає, що цим самим Росія визнала, що невідомі терористи зі зброєю в руках, які діють на території України – є саме російськими громадянами і представляють спецслужби Російської федерації. «Вся повнота відповідальності лежить на керівництві Російської Федерації. Це країна, яка порушує статут ООН, це країна, яка порушила наші двосторонні зобов’язання. Це країна, яка поводить себе, як озброєний до зубів гангстер. Тільки приходять часи, коли по зубам таки дають», — сказав Яценюк.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x