Сб. Апр 20th, 2024

Вслід за татом: син Януковича виник із небуттяВін вважає, що нинішнє керівництво прибирає всіх неугодних. Так звана «революція» в Україні випустила на волю неймовірну кількість кримінальників, нова влада прибирає всіх, хто їм неугодний, в цьому спостерігається політика подвійних стандартів, вважає син усуненого президента України – Віктор Янукович-молодший, пиш akulamedia.com

«От і почала в Україні розгортатися демократія за бандитським сценарієм! Так звана «революція» випустила на свободу неймовірну кількість кримінальників, які за скоєння тяжких злочинів, у тому числі за злочини насильницького характеру, вже мають реальні терміни. І сьогодні вони все розгулюють на волі з криками: «я – нова влада, тому можу і голову тобі відірвати, і мені за це нічого не буде», – написав він на своїй сторінці у Facebook

Янукович вважає: тих, хто відкрито висловлює свою позицію і не боїться висловлюватися про те, що ця влада нелегітимна, відразу ж позбавляють волі. «Забирають всіх, хто неугодний, всіх, хто мислить інакше, всіх, хто говорить правду, тих, кого бояться», – вважає він. 

«Політика подвійних стандартів. Ті, хто був затриманий за розбій, були амністовані як політичні, а ті, хто тепер насправді захищає державні інтереси, вже злочинці. Парадокс», – написав син усуненого парламентом президента Віктора Януковича. Зокрема, він вважає, що арешт Михайла Добкіна не можна підвести під жодні норми права.

Янукович наголосив, що так звана нова влада боїться «відповідальності за загиблих хлопців, які були розстріляні за їхньою командою». «А далі, їм дуже страшно – за економіку держави, що обвалилася і яку вони примудрилися розтерзати за лічені дні і за розвал держави у цілому. Керувати державою – не корів пасти, хоча керувати стадом бойовиків їм, ймовірно,  цікавіше», – вважає Янукович. 

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x