Чт. Апр 25th, 2024

У разі введення воєнного стану українська бойова авіація діятиме більш сміливіше при нейтралізації терористичних груп, які прориваються через кордон з Росії.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю Укрінформу заявив екс-глава СБУ, колишній прем’єр, міністр оборони і секретар РНБО, генерал армії України Євген Марчук.

«За воєнного стану дії української авіації в прикордонні з Росією будуть сміливішими», — повідомив він.

За його словами, коли зараз прикордонна розвідка передає, що у російському прикордонні розміщена автоколона зі зброєю й бойовиками і вона прямує до України, то українські пілоти бояться зачепити частину російського кордону.

«Однак, при воєнному стані, коли, наприклад, переслідується збройна група і вона тікає в сторону Росії, то тоді військові вже можуть діяти сміливіше в залежності від того, куди і як втікає ця збройна банда», — зазначив Є.Марчук.

Він зазначив, що в цілому воєнний стан значно розширює режим протидії уже сформованим Росією збройним угрупованням, які проходять спецпідготовку в військових таборах на її території.

Повну версію читайте на сайті Укрінформу в рубриці «Інтерв’ю».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
феникс
феникс
9 лет назад

Активность и эффективность боевых операций зависит не от названий, а от наличия или отсутствия предателей -керовников в АТО !!!

Roman Kosenko
Roman Kosenko
9 лет назад
Reply to  феникс

Выучи русский) или украинский) «керівників АТО» или «руководителей АТО»

Донецк- не все быдло
Донецк- не все быдло
9 лет назад
Reply to  Roman Kosenko

,,УЛО ПРОКАЦАПСКОЕ!!! роман косенко-фуфЛОЕД ВОНЮЧИЙ!!!

Roman Kosenko
Roman Kosenko
9 лет назад

Да вы охренели вовсе — если щас бомбите жилые районы и больницы — и это типа связаны руки???? Тогда что потом бомбить начнете — ясли и детские дома??? Нелюди!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x