Пт. Апр 19th, 2024

Володимир Парасюк з сумними очима, котрі не дивляться в камеру. Це не відчай – це безмірний сум і розуміння страшних реалій. Тих реалій, які ще не дійшли до мозку людей у мирних містах. Ці люди ще можуть спокійно відпочивати, влаштовувати свята і розважатися, коли молоді невинні хлопці вмирають і калічаться на передовій через покинутість владою, військовим командуванням, іноді навіть власними товаришами.

«Я хоті в би, що пан Порошенко приїхав і подивився на хлопців у яких лише білі зуби. Чорні, вимучені. Вони на війні по чотири місяці… Гроші: строковикам – 154 гривні, професійним воякам до трьох тисяч гривень. Техніка ламається. Медикаментів не вистачає. Гелікоптери, що транспортували поранених вже не літають – немає пального.

Бачили нашу розбиту техніку…це просто жах. Стояли на кордоні, на переїзді сто метрів від нас була велика імперія Путіна. З її території з двох сторін обстрілювали квадрат, де знаходилася 72 бригада. Ми реально побачили, що після того лишається – лишається просто пустка. Все горить, метал плавиться. Величезна кількість поранених, п’ять загиблих.

Те, що говорять у Києві – все брехня і неправда. Ніхто не дає ніякої команди, ми не просуваємося вперед. Ми виходимо на позиції – нас обстрілюють, ми далі стоїмо на цих позиціях… Ніхто не командує військом. Військо взяло ініціативу у свої руки і виживає. Я не знаю, який генерал в Україні може взяти на себе відповідальність. Таких немає.

Всі хлопці сказали, що якщо не буде змінюватися ситуація – вони всі підуть на Київ. Їм просто все це надоїсть…коли грузять поранених – без рук, без ніг, вони ще дихають, але їх не довозять лікарень. Лікарень близько немає, навіть пунктів медичних…

Наші політики забули, що вони люди. Вони перетворюються на нелюдів…

Хочу звернутися до всіх волонтерів, які допомагають українській армії: робіть це, робіть це часто. Важко туди добратися, але звертайтеся, будемо допомагати.

Прошу, щоб вся Україна думала тільки про те, що у нас сьогодні є ворог і його треба побороти. Хто може – моліться, хто може – допомагайте, хто може – давайте гроші, хто може – возіть. Бо дуже серце розривається, коли ти знаєш, що там вони в окопах нічого не мають. А десь в центрі дискотеки, концерти, люди забавляються. ТАК НЕ МОЖНА! Це не по-християнськи. Якщо вони звідти підуть, а ми звідси підемо, то ця наволоч путінська зі своїми бандитами пролізе через всю Україну і дійде аж до польського кордону і буде змітати все добро, що ми нажили за лічені секунди. Буде розсіювати свою ненависть і зло…

Всіх дуже прошу, поки ми не переможемо ворога – одні мають серйозно тиснути на владу, йти вперед, збирати мітинги, тиснути генеральні штаби, Адміністрацію Президента, виступати, говорити про це все. Інші мають допомагати максимально чим можуть: бронежилетами, касками, берцями, формою – всім. Тільки не зупинятися. Буде зупинка – буде страшне.

А всіх корупціонерів і хитрих чиновників, які думають, що в Україні війна і до них не дійде – попереджаю, що ми переможемо. І коли повернемося – не будемо дивитися чи носите ви вишиванки, чи не носите, чи ходите ви до церкви, чи не ходите – ви відповісте за всі гріхи, за всі. Хочу нагадати, що у нас лісу в Україні дуже багато, і дерев також… А всім генералам за те, що вони вже натворили, в мене одна порада – просто застрілитися».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
9 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Андрей Рябов
Андрей Рябов
9 лет назад

Все вранье. Тымчук пишет каждый день, что жертв нет!!! ИС не врет же)))

Вася Васин
Вася Васин
9 лет назад

а ты что думал, в сказку попал,валите пока живы с ДОНБАССА,а судить вас всёравно будут

Gringo
Gringo
9 лет назад

А что вы думали родные? Домайданились? Или думаете в Киеве сладко живется сейчас? Жаль вас конечно ребята, но прежде чем делать революции, головой немного думать нужно!!!

Аня
Аня
9 лет назад

нету у нас врагов!!! Враг в головах

ДМИТРИЙ
ДМИТРИЙ
9 лет назад

С Парасюка всё и началось…Оце ми тут стояли,щоб він ще до грудня сидів на своєму місці…С его колхозного импульса началось.Десь хтось домовився,з нами не порадився…Договора надо выполнять,иначе начинается хаос.Хаос не может быть локальным,он поглощает всё что встречается у него на пути.И Парасюка хаос поглотит,будь он хоть трижды герой .И стояли они на Майдане ,чтобы курицу колченогую парламент из Качановки выдернул.Надо было сразу идти и валить 450 уродов.Этим бы всё и закончилось.Стране пи..здец.ПО ЛЮБОМУ.

Юрій
Юрій
9 лет назад

Ну й варта була каша, щоб її заварювати? Вся пролита кров — на таких парасюках

Юрій
Юрій
9 лет назад

Воістину, очі, які повинні дивитись не в камеру — скоріше з камери!

Слава Україні!
Слава Україні!
9 лет назад

Граждане Великой в прошлом России! Судя по вашим высказываниям, гений не ошибался…

Я с ужасом думаю, кого нарожает это пьяное кровавое быдло, захватившее власть России и что будет с моей страной через два три поколения. Впрочем, что тут думать. Всё более или менее ясно…
Всё злобно, кроваво до нельзя, лживо до тошноты, плоско, убого до невероятия…
БУНИН

Не фанатик
Не фанатик
9 лет назад

Я уже давно наблюдаю за всей ситуацией, я с южных регионов Украины, хочу сказать, что не было бы майдана, не было бы войны. Майдан начинался с нормальной идеей, за справедливость и хорошее будущее, но потом людьми начали жёстко манипулировать. Приехали те самые, которые во Львове в 2011 году кидались камнями в ветеранов на 9 мая, почерк их же, те же малолетки. Собственно светлую идею извратили. Пошли разрушения, поджоги, захваты. Вот до чего дошёл майдан. Восток тоже поступил так же, его не устроила новая власть, он пошёл против неё. Так кто террорист? У нас люди на работу с востока приходят, беглые, дома которых разбомбила укр армия. Ну и теперь вспомним о гос долге США и о том, что Россия в 2013 нехило подняла свою экономику. У нас создали конфликт, потом нам же продают своё оружие под видом помощи и нам же дают кредиты, которые делают нас рабами запада. При этом россия получает санкции, нарушаются выгодные связи, падает экономика, рубль опять падает. Поймите я не фанатик, я не кричу Слава Украине или Россия вперёд. Просто меня уже реально достало, что люди перестали думать, выкрикивают какие-то лозунги, напрягают обстановку в городах и готовы убивать всех, кто не согласен с их взглядами. Простите мы уже не в 18 веке живём, мы должны быть умной и рассудительной нацией, но никак не фанатичной, никак не глупой. Думайте только здраво, мыслите своей головой и делайте логические выводы. Чтобы не было как в том ролике вконтакте «за кого воюешь бандера» (кому интересно можете посмотреть). Людям Украины нужна страна в которой можно жить, но пока конфликтом отвечают на конфликт, мира не будет. Прав будет тот, кто остановится и остановившись получит удар в спину, не прав будет тот, кто этот удар сделает. Сейчас же правых я не вижу, просто разрушение страны и война со своими же земляками.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x