Чт. Мар 28th, 2024

Внутрішні війська планували розблокувати парламент Криму - О.ТурчиновВ. о. Президента України Олександр Турчинов в ефірі одного з українських телеканалів пояснив чому парламент Криму та будинок уряду півострова не були розблоковані, передає УНН.

На запитання чому не було силової відповіді на захоплення цих будівель Олександр Турчинов відповів так:

«Чому не було силової відповіді. Була силова відповідь як тільки російський спецназ захопив будинок парламенту був відданий наказ проводити силове розблокування цих приміщень. Внутрішні війська виконали наказ і взяли по периметру будівлі, але за деякий час вони були самі оточені проросійськими мітингувальниками», — розповів О.Турчинов

Він зазначив, що в таких умовах було неможливо проводити військову операцію, «оскільки могли загинути цивільні люди».

Як відомо, від кінця лютого Росія фактично здійснила інтервенцію на територіх АРК Крим, підтримавши сепаратистський рух, інспірований проросійськими організаціями та іншими «агентами впливу».

В результаті, 18 березня представники самопроголошеної держави Крим підписали Угоду про входження до РФ. Зазначимо, 17 березня парламент Криму визнав результати “референдуму”, проголосив Крим незалежною суверенною державою та націоналізував усе майно, що належить українській державі. Як відомо, цей референдум не визнається ані офіційним Києвом, ані світовою спільнотою.

Додамо, 21 березня В.Путін підписав закони про прийняття Криму і Севастополя до складу РФ. Додамо також, від 24 березня в Криму розпочалось офіційне курсування російського рубля.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Дракк
Дракк
9 лет назад

Пиздит, на момент захвата парламента, здание по периметру было оцеплено милицией украинской и никого гражданских не подпускали. Совсем пастор заврался. Думает все забыли хронологию. Просто вы ламеры и не можете управлять государством. ЛОЛ.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x