Пт. Апр 26th, 2024

Про це на своїй сторінці в соцмережі facebook написав Олег Ляшко.

“Підле захоплення у заручники штурмана українських ВПС Надії Савченко російськими ефесбешниками у черговий раз продемонструвало всьому світові справжнє обличчя сучасної Росії. Відтепер Путін без перебільшення став для всього світу терористом №1. Адже більше ніхто у світі — німець, американець, француз чи білорус — тепер не може почуватися у безпеці, тому що його можуть у кращих традиціях НКВС викрасти на території власної країни та вивезти у підвали Луб’янки!
Окупувавши українські території та розпочавши на них війну, путінський режим посягнув на найсвятіше – життя українських громадян! Надія Савченко – це прапор нашої боротьби за Україну, символ всіх українських патріотів, які ризикуючи власним життям, захищають Батьківщину.
Радикальна партія вимагає термінового скликання сесії ООН з обговорення питання звільнення Надії Савченка з російського полону. Ми також звертаємося до Генсека ООН Пан Гі Муна та міжнародних правозахисних організацій з вимогою докласти всіх зусиль для звільнення нашої героїні.
Надія Савченко – український «рядовий Райан»! І я вимагаю від наших очільників держави врятувати її будь-якою ціною!
У протилежному випадку, Радикальна партія залишає за собою право так само поводитись із громадянами Росії, які перебувають на території України”, – пыдкреслює Олег Ляшко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
9 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
MOPC
MOPC
9 лет назад

этот пидор захлебнется скоро в собственном дерьме

Galina Gorbova
Galina Gorbova
9 лет назад
Reply to  MOPC

Клоун, он есть клоун. По-моему его все воспринимают так. Ну если не вдаваться в ориентацию….
Помните знаменитые слова Фаины Раневской на партсобрании где осуждали п…са «Каждый вправе распоряжаться своей ж…й, а я поднимаю и уношу ее отсюда…

Антипутлер
Антипутлер
9 лет назад
Reply to  Galina Gorbova

Про твою жопу я ещё подумаю, а большего клоуна, чем ваш жирик, ещё никто пока не видел.

Galina Gorbova
Galina Gorbova
9 лет назад

А у нас все самое лучшее. И ж… и клоуны…А жирик — да, это просто песня, мы все его обожаем!

Антипутлер
Антипутлер
9 лет назад
Reply to  MOPC

Правильно Ляшко про этих пидоров сказал, молодец.

Я Русская и горжусь Россией
Я Русская и горжусь Россией
9 лет назад

Тарас Шевченко, 1851 год: хохол останется хохлом, хоть ты пусти его в Европу. Где надо действовать умом, он напрягает только ж* пу. И потому то на Руси завещано аж Мономахом: связаться Боже упаси! с тремя: жидом, хохлом и ляхом. Коварен жид, хотя и слеп. Кичливый лях похуже бл*ди. Хохол же съест с тобою хлеб и тут же в суп тебе нагадит… Да, наш Жирик клоун, но не убийца и не пидорас. В отличие от некоторых. И лучше захлебнуться в дерьме, чем в крови своих же братьев. Дерьмо хотя бы отмывается. Еще не хватало, чтобы в русском Крыму базы нато стояли. Ха- ха, не на того нарвались. А вы, укропитеки, своими языками и через океан достанете черную задницу, чтобы полизать ее. А она только оттуда тявкать и умеет.

Степан Бандера
Степан Бандера
9 лет назад

Та що ти не кажеш — рОСІЇ НЕ БУЛО І НЕ БУДЕ . ЦЕ МІФ для тебе видумали путінососи РФ де росіяни проживають у місцях загального користування , без адмінтериторії ., ви тепер ТЕРОРИСТИЧНА ТЕРИТОРІЯ І ВАМ ЦЬОГО НІХТО НЕ ЗАБУДЕ І ВИ БУДЕТЕ ПРОКЛЯТІ ВСІМ ЦИВІЛІЗОВАНИМ СВІТОМ

Я Русская и горжусь Россией
Я Русская и горжусь Россией
9 лет назад

Это ты про Россию, когда ваша несчастная Украина разлагается как труп? Русь была Киевской, историю читай, а не зомбо- ящик смотри. От вас с вашей политикой скоро на карте даже сального пятна не останется. Еще раз повторяю: канал EuroNews — заглядывай, не помешает.

Galina Gorbova
Galina Gorbova
9 лет назад

А цивилизованный мир — это, простите кто?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x