Сб. Апр 27th, 2024

Відповідь на захоплення міськвідділу у Слов'янську буде жорсткою - АваковСили спецпризначенців, направлені до захопленого у Слов’янську на півночі Донецької області міськвідділу міліції, отримали наказ діяти жорстко.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, підтвердивши на своїй сторінці у Facebook інформацію, що з’явилася у ЗМІ, про захоплення невідомими будівлі міліції, передає кореспондент Укрінформу.

«У Слов’янську озброєні люди у камуфляжі захопили міськвідділ міліції. Реакція буде жорсткою. У Слов’янськ вислана група спецназу», — наголосив міністр.

Як повідомили у Центрі громадських зв’язків Головного управління МВС в області, близько 30 осіб під’їхали на машинах до міськвідділу і захопили будівлю зі зброєю, не зустрівши протидії місцевої міліції.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство внутрішніх справ України 12 квітня у своїй заяві наголосило, що діятиме жорстко для наведення конституційного ладу на усій території України, у тому числі в рамках спецоперації по врегулюванню ситуації і подоланню проявів сепаратизму у Донецькій, Луганській і Харківській областях.

от UKRNEWS24