Пт. Апр 19th, 2024

Екс-речник СБУ а сьогодні головний редактор видання ОРД Станіслав Речинський переконаний, що «Правий сектор» і Самооборона вже довели, що вони зовсім не здатні контролювати поведінку своїх членів або тих, хто називає себе цими членами.

«Тут от багато обурюються, що застрелили людину, яка змогла б стати справжнім партизаном. А ви як, вже здалися? Навіщо доводити до партизанської війни, якщо ми ще не програли війну звичайну?», — розмірковуує Речинський на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Експерт з правоохоронної тематики стверджує, що в Україні зараз є багато людей, які під приводом того, що готуються до партизанської війни — займаються звичайним бандитизмом.

«Займаючись бандитизмом, і не визнаючи нинішню владу — ти автоматично стаєш союзником Кремля. Хочеш захищати країну? Захищай зараз — їдь на кордон, копай рови чи окопи», — пише він.

Речинський також звертається до озброєних членів різних патріотичних організацій: «Що ви забули в Києві або тим більше в Рівному? Понтуватися у містах в своїй гарній формі значно простіше, ніж їхати на кордон. І — прибутковіше».

«Хлопці в масках і зі зброєю, ви якось визначтеся, ви за сьогоднішню Україну або вже за окуповану? Якщо за сьогоднішню — то припиніть її руйнувати. Як на мій погляд, в країні давно пора взагалі військовий стан оголосити. З усіма витікаючими наслідками. ПС і Самооборона вже довели, що вони зовсім не здатні контролювати поведінку своїх членів або тих, хто називає себе цими членами. Країна дуже швидко скочується в стан анархії і бандитизму. Те саме стан, який дуже потрібний Путіну», — наголошує Станіслав Речинський.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x