Ср. Апр 24th, 2024

	Украина сама финансирует российскую агрессию, - Олег СоскинВ України поки що не має достатньої військової сили, щоб дати відсіч російським окупантам, бо Кучма, Ющенко  Янукович і ті прем’єри, які були при них, послідовно знищували українську армію. Особливо цілеспрямовано і продумано це робилося при Януковичі і Азарові. Про це сказав Олег Соскін, передає УНН.

За його словами, з російським агресором Україну залишили сам на сам, нам не дають зброї, НАТО нас не підтримало. Хоча зрозуміло, що якщо Російська Федерація зламає Україну, то НАТО не зможе захистити посткомуністичні країни — ні Прибалтику, ні Польщу, ні Болгарію, ні Румунії.

«Україна має цілий арсенал фінансово-економічних та організаційних заходів. У нас відбувається війна з Російською Федерацією, агресор напав на нас, окупував, анексував нашу територію. Путін діє як гітлерівська Німеччина, як сталінський Радянський Союз», — зазначив Соскін.

«Сьогодні фактично українці, українська держава фінансують російську агресію. Нам потрібно негайно відмовитися від російського газу, привести в порядок видобуток власного газу. У кого знаходяться кримінальні схеми? Кому належить наш газ? Хто його контролює?», — підсумував директор Інституту трансформації суспільства.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alexa
Alexa
10 лет назад

В который раз Соскин говорит правильно! Хоть кто-нибудь в Правительстве слышит его!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x