Пт. Апр 19th, 2024

Україна вийде з кримської кризи сильнішою і зробить висновки - КовальУкраїнська держава вийде загартованішою та сильнішою, зробивши дуже важливі висновки, з однієї з найтяжчих у її новітній історії криз, пов’язаній з агресією Росії у Криму, пише ukrinform.ua.

На цьому наголосив у короткому коментарі кореспонденту Укрінформу виконуючий обов’язки Міністра оборони України генерал-полковник Михайло Коваль перед розширеним засіданням Уряду в будівлі Кабінету Міністрів у середу.

«Це дуже серйозне випробування і для Української держави, і для Збройних Сил. Ми прикладаємо усі зусилля для його подолання. Україна вийде загартованішою, сильнішою, а також зробить великі-великі висновки з цієї кризи», — заявив головний український військовий, коментуючи кримську кризу.

Коваль переконаний, що криза привернула справедливу увагу влади та громадськості до нинішнього становища української армії. Він підкреслив, що нове керівництво України почало вирішувати «дуже великий спектр питань», пов’язаних із Збройними Силами.

«Криза не дала можливість знищити ЗС України, а навпаки, зробила поштовх для їх розвитку», — переконаний в.о. Міністра оборони. «Ми завжди готові дати відсіч!» — рішуче і однозначно відповів він на запитання щодо готовності ЗС України дати відсіч у разі вторгнення російських військ на материкову Україну. На питання, чи очікують українські військові цього вторгнення, відповідь також була лаконічною: «Ми, військові люди, повинні бути готовими завжди!».

При цьому новий керівник оборонного відомства України не захотів вдаватися в деталі щодо, які вживаються армією для недопущення російської агресії, зазначивши лише про виконання «своєї простої, солдатської роботи».

«Якщо розкажу про заходи, то вони не будуть такими, якими мають бути», — з посмішкою відповів Коваль, вказавши на те, що «балакучий міністр оборони — знахідка для ворога».

Як повідомлялось, Верховна Рада призначила 25 березня Михайла Коваля виконувачем обов’язки Міністра оборони України. Як зазначив в.о. президента, голова ВР Олександр Турчинов, Коваль — досвідчений військовий, генерал-полковник, який впорається з завданням із захисту нашої держави.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Оксана
Оксана
10 лет назад

К примеру я живу в Крыму и получив российский паспорт, хочу еще и украинский биометрический в Одессе получить. Как Украина сможет проверить, что я стала гражданкой России? Тоже самое касается декретных пособий и пенсий.
Источник:Новости Facenews-http://www.facenews.ua/news/2014/193747/

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад
Reply to  Оксана

Ну тогда вам надо поспешить… Где гарантия, что через месяц-другой вы сможете в Одессе получить именно украинский паспорт

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Україна вийде з кризи у вигляді безлічі маленьких українок

Фима
Фима
10 лет назад

Заменили одного пиздобола на другого

4
0
Would love your thoughts, please comment.x