Пт. Апр 19th, 2024

“УДАР”: ми не повинні зараз змінювати владу заради владиВерховна Рада України формуватиме технічний уряд, якому доведеться працювати цілодобово задля подолання глибокої економічної кризи. Про це заявив народний депутат парламентської фракції “УДАР” Ярослав Гінка, передає УНН з посиланням на прес-службу “УДАРу”.

“Ми не повинні зараз змінювати владу заради влади. Люди на майдані говорять, що без зміни системи влади і її перезавантаження та люстрації, країну неможливо розвивати і ставати на шлях реформ. Тому сьогодні ми можемо говорити про технічний уряд”, — сказав Гінка.

За його словами, новим урядовцям доведеться працювати у складних умовах. “Ці люди не здобудуть популярності, їм буде вкрай важко працювати, і доведеться працювати цілодобово, щоб витягнути країну з ями, в яку вона зараз скочується”, — додав депутат.

Крім того, депутат наголосив на необхідності негайного арешту Віктора Януковича. “До кінця тижня Янукович має бути арештований і взятий під варту. Нам потрібно, щоб він дав покази. Суспільство має знати правду і його треба судити”, — підкреслив Гінка.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x