Пт. Мар 29th, 2024

У Путіна стався нервовий зрив, він - в істериці - СоскінПісля рішення РНБО відновити активну фазу АТО на Донбасі, Кремль в особі президента Росії Володимира Путіна не наважиться вводити регулярні війська в Україну.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олег Соскін.

«Путін  — КГБіський боягуз. Це — гієна. Він ніколи не може битися відкрито. Він завжди діє підступно. Він не виносить світла, як хижак, який нападає вночі», — зазначив експерт.

«Вчорашнє рішення, яке прийняла РНБО і оголосив Порошенко, про відновлення бойових дій є абсолютно правильним. Порошенко вчора здійснив мужній і патріотичний крок, прийнявши таке рішення. І це означає, що Путін перебуває в істериці. І вся московська, КГБіська кліка теж — в істериці. Тому що вони планували, що разом з п’ятьою колоною, медведчуками цими, шуфричами та іншою кучмівською гидотою з’їдять нас частинами. А їм не вдалося це зробити», — сказав експерт.

На переконання науковця, зараз в Україні почала формуватися патріотично налаштована, проєвропейська більшість, яка зрозуміла що російського агресора поступками і переговорами не зупиниш.

«І тому в Путіна стався нервовий зрив. Він зараз — у розгубленості. Адже у них все було прописано — що вони будуть захоплювати Україну. Вони готували удар на Київ. І Порошенко, відновивши бойові дії, зірвав їм цей план», — зазначив Соскін.

Політолог вважає, що Порошенко далі має нарощувати воєнний наступ. «Зараз треба завдавати удар по Донецьку. Повинен бути тотальний наступ.І тоді його (президента — ред.) авторитет надзвичайно підійметься», — сказав експерт.

За словами Соскіна, президент має зібрати прес-конференцію і звернутися до Путіна. «Сказати: «Шановний товариш Путін, ви — агресор, ви — окупант. Ми виженемо ваші підрозділи з Луганська та Донецька. А наступними будуть Крим і Севастополь»», — пояснив політолог.

«Путіна можна попередити лише одним шляхом — наступом. Потрібно зняти позаблоковий статус, відновити стан Бухарестського саміту, де була обіцянка вступу в НАТО», — додав експерт.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x