Пт. Мар 29th, 2024

Гості святкувань у Нормандії разом відвідали офіційний ланч від президента Франції Франсуа Олланда.

На заході були присутні президент Росії Володимир Путін і обраний президентом України Петро Порошенко, — повідомляє«ТСН»

Господар зустрічав гостей на ганку замку Бенувіль. Із Порошенком Олланд затримався довше, аніж з іншими. Вони про щось поговорили. Путін виліз з машини без піджака. Демонстративно його вдяг, так ніби намагався продемонструвати, що почувається тут вільно. Але таке враження зіпсували подальші події. Під час спільного фотографування, коли всі невимушено спілкувалися між собою, єдиним співрозмовником Путіна залишався герцог Люксембургський Анрі.

Всі ключові політики, включно із президентом Сполучених Штатів Бараком Обамою, стояли з іншого боку кадру. Між своїм співрозмовником Герцогом Анрі та королевою Данії Маргрете Путін сидів і під час ланчу. Тобто компанію йому складали не політики, а королівські особи, які часто-густо виконують лише протокольні функції та не мають реального впливу на управління своїх країн.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
украинка
украинка
9 лет назад

некоторые высказываются дипломатично.. но мне по-человечески хочется дать в морду путину: и за президента-овоща и его команду, семью и за разгул сепаратизма-терроризма на Украине и за погибших солдат и безвинных людей, и еще пинок под зад добавить за одураченное население в Крыму и с республиками

PoorOldSammy
PoorOldSammy
9 лет назад

«украинка», ты откуда будешь? Засланная? У нас с 1991 г. киево-могилянская академия постановила писать и говорить «в Украине», а не «на», как у тебя в комменте!

Виктория Стецюк
Виктория Стецюк
9 лет назад
Reply to  PoorOldSammy

Проте, в неї нормальний комент суто українській … а говорить людина так, як зручно.

феникс
феникс
9 лет назад

«Время обнимать и время уклоняться от объятий» — карлику дали понять, что его место в истории со стареющими патриархами !!!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x