Сб. Апр 27th, 2024

"У мене немає конкурентів. Є лише один союзник – український народ" - Петро Порошенко28 березня Петро Порошенко зустрівся із вінничанами. Зустріч відбулася на центральній площі міста – імені Василя Стуса. Після виступів артистів — Тараса Петриненка, Тетяни Горобець та Джамали — нардеп вийшов на сцену Основне питання, яке його цікавило — чи схвалюють вінничани рішення балотуватися на пост Президента України. Відповіддю людей були схвальні вигуки та аплодисменти. Після того Порошенко провів десятихвилинний брифінг, пише gazeta.ua

«На виборах у мене немає конкурентів. Є лише один союзник – український народ. Моє рішення схвалили виборці, уже завтра я подам документи у ЦВК. Це величезна праця, це величезна відповідальність та боротьба, але я готовий до цього. Ці вибори мають бути форматом чесного волевиявлення громадян. Досить чорного піару та підкупів. І не НАТО чи ООН має вирішувати нашу долю, її мають вирішити українці», — сказав Порошенко журналістам.

Про передвиборчу програму сказав кількома словами. Детальніше зупинився на тому, як повинні працювати мас-медіа.

«Програма дуже об’ємна, є багато питань, які негайно треба вирішувати, аби побудувати нову процвітаючу державу. А от що стосується преси – перше, це тотальне подолання цензури, маємо створити суспільне телебачення, пресу, де ви зможете вільно висловлювати думки та при потребі критикувати ті чи інші дії влади. Це і є демократія», — додав депутат.

У разі перемоги на виборах, Петро Порошенко пообіцяв, що об’єднає всі політичні сили, які будуть працювати виключно в інтересах держави.

«Треба згуртувати всі команди, які пройшли чотири місяці Майдану, які боролися проти режиму диктатури. Але запевняю, що новий уряд буду формувати не кулуарно, не «під ковдрою». Щодо Верховної Ради – то депутати мають в першу чергу довести, що вони працюють в інтересах своїх виборців. Розпускати чи ні парламент – будемо говорити після президентських виборів», — зазначив Порошенко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
муму
муму
10 лет назад

Ну так звійсно. Порошенко немає конкурентів — бо він вже давно почав прибирати опонентів. Навіть Укр. Правда — цей сайт працює виключно на Порошенка. Коли заходиш туди, то там рай для Шоколадного Короля — який він самі собі облаштував. Одного Януческу вигнали, другий такий самий лізе! — От що це таке? Чи у людей взагалі мізків немає, голосувати за людину яка засновала та створила Партію Регіонів. Порошенко вже працював на посаді «міністра економіки» в уряді Азарова за часів правління Януковича — нічого хорошого для народу України не зробив — а тільки покращив свої статки у два рази і зайняв 7-місце в списку Форбс — в той час коли малий та середній бізнес занепадав. І взагалі умова Майдану була — НІЯКИХ ОЛІГАРХІВ У ПРЕЗИДЕНТИ — але Порошенко ігнорує цю вимогу. Бізнесом потрібно займатись не в політиці, а за її межами, але бізнес Порошенка на пряму залежить від політики — він КОРУПЦІОНЕР. Достатньо того, що пан Порошенко був голову наглядової ради Національного Банку України в 2008 році, тоді коли доллар взлетів, і прості мешканці України мали проблеми. То чи потрібні такі политики які вже є олігархами та створюють проблеми для народу?- НІ однозначно. Скільки ще олігархам потрібно крові, звичайного населення України, щоб вони зрозуміли — що вони мусять піти з політики, і займатись бізнесом а не корупцією в політиці.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x