Пт. Апр 26th, 2024

Як повідомив кореспондентові Укрінформу депутат Сватівської районної ради Володимир Просін, вдень до місцевої РДА навідалися люди зі зброєю в камуфляжі.

«Під’їхали на двох мікроавтобусах і трьох авто, оточили по периметру будівлю РДА. Кілька чоловік пройшли до кабінету голови районної ради Тетяни Бервено. Туди ж зайшли голова адміністрації Олексій Борзило та мер Сватового Євген Рибалко. Говорили хвилин п’ятнадцять «ні про що», мовляв, треба дати людям висловитися. Потім сіли в машини та поїхали в бік Троїцького (найвіддаленіший в області районний центр — ред.)», — розповів Просін.

Приблизно за годину до цього надходило повідомлення про те, що в сусідньому райцентрі Старобільськ (південніше Сватового) троє озброєних чоловіків в камуфляжі, за сприяння місцевих «однодумців», вивісили на будівлі тамтешньої райдержадміністрації прапор так званої «Луганської народної республіки».

Очевидно, сепаратисти вирішили таким чином «освоїти» переважно україномовні райони Луганщини, де проросійські настрої набагато слабші, ніж на півдні області.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x