Чт. Апр 18th, 2024

Татари приймуть російські паспорти?Колишній голова кримсько-татарського Меджлісу, народний депутат України Мустафа Джемілієв, спростував інформацію про масовий ісход корінного населення півострова на материк. За його словами, цитує Сегодня, Крим покидають переважно жінки, діти й літні люди, отже, татари відправляють найбільш незахищених своїх родичів, натомість чоловіки лишаються, пише akulamedia.com

«Ми не для того півстоліття боролися за свою Батьківщину, аби згодом кинути її», — заявляє етнічний лідер. Втім, це вольове рішення не слід трактувати передусім як намір захищати українське громадянство. Поки що татари не відмовляються від наших паспортів, проте через півтора місяці, за умов передбачуваного адміністративного пресингу і переслідувань, готові прийняти документи держави-сусіда.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Виталий Реалист
Виталий Реалист
10 лет назад

Молодцы братья татары! Единственные кто четко и громко заявляет о своей позиции. А это в сложившейся ситуации, во время интервенции-большое мужество. Да и завидую я им. У них настоящий лидер Рефат Чубаров, не то что у нас мямли и трусы. Мне стыдно из-за этих уродов за нашу страну. Хоть мы разной веры. но я с ВАМИ. Держитесь! МОДОДЦЫ!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x