Ср. Май 8th, 2024

Скільки років буде Президентом Петро Порошенко, зараз найбільше залежить саме від нього. Йому також варто пам’ятати кілька простих причин того, як він очолив державу. Про це на своїй сторінці у Facebook написав лідер «Сили людей» Олександр Солонтай, повідомляє Galnet.

«В Україні вже був Президент, якого обирали в один тур – Леонід Кравчук. У 1991 році він набрав аж  61,59%. Але незважаючи на це, він не добув до кінця президентського строку. 

Другим президентом, який не добув до кінця відведеного терміну, був Віктор Янукович….

Скільки років буде Президентом Петро Порошенко зараз найбільше залежить саме від нього. Йому досить пам’ятати кілька простих причин того, як він став президентом:

– люди голосували проти Тимошенко та Батьківщини, вбачаючи в команді Порошенка спосіб зупинити всевладдя однієї партії;

– виборці зціпили зуби та закрили очі на всі плями в біографії Петра Олексійовича, і голосували за «жити по-новому», сподіваючись, що він буде боротися з усім найгіршим, з чим асоціюється «жити по-старому» в стилі Януковича, Ющенка, Кучми, Азарова тощо;

– люди голосували за надію зупинити війну та проти розпаду країни, за збереження життя громадян та європейський вибір;

– громадяни відмовилися від підтримки менш рейтингових політиків, маючи бажання завершити вибори в один тур, щоб отримати легітимного, працюючого та ефективного управлінця країною ВЖЕ ЗАРАЗ.

Фактично виборці, зважаючи на надзвичайні обставини, дали ВЕЛИЧЕЗНИЙ АВАНС ДОВІРИ. Щиро бажаю політику підтвердити цей аванс, а нам всім бути активними та мобілізованими в здійсненні контролю за кожним кроком нової влади. Ми будемо пильні за будь-яких обставин!», – зазначив О.Солонтай.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x