Ср. Апр 24th, 2024

Є дві можливі причини, чому стріляли в мера Харкова Геннадія Кернеса. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

«Перше — економічна складова. Кернес своєрідно вирішує питання з майном, часто з конфліктами. Можливо, хтось залишився незадоволеним. Друге — він один з тих, хто зірвав сеператистський з’їзд у Харкові відразу після втечі Януковича. Це помста донецьких сепаратистів за його харківські хитрощі. Якби вони тоді провели з’їзд, була б інша легітимність російських військ на території України. Офіційно звернулися за військовою допомогою до Путіна», — зауважив Небоженко.

Він вважає, що зараз намагаються прибрати тих, хто заважає сепаратистам радикально діяти.

«Захопленням мерій та міліції знищують одночасно і центральну владу, і владу Партії регіонів — багаторічних мерів, бюрократів, депутатів, які роками експлуатували місцеве населення. Поза сумнівом — побачимо відстріл неугодних мерів. Росія через диверсійні групи створює зону військового стану. Тому всі старі мери, чиновники повинні або прийняти нову владу терористів, або економічно допомагати їм. Можливо, Кернес з Добкіним не зрозуміли ці нові правила гри», — наголосив експерт.

Нагадаємо, сьогодні близько 12.00 стріляли в мера Харкова Геннадія Кернеса. Його оперують.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
хунту-вон
хунту-вон
9 лет назад

пипец..и здесь «террористы-сепратисты» виноваты..вообще-то стрелять в спину — это почерк правсеков, известных своей трусостью

Виктория Дремова
Виктория Дремова
9 лет назад

Если Бог хочет действительно наказать-забирает у человека разум. Правсеки -это маленькая кучка людей, на всю Украину от силы 500 человек. Остальное все паранойя людей, нафантазировавших от страха и собственного не знания мифических «фашистов», «Бандеровцев» и т.д. ПС в Харьков даже не попали. Их згребли всех в Полтаве и отправили туда откуда приехали. А вот Вы ребятки сепаратисты, очень смахиваете на хунту при том купленную, за собственные деньги, которые у Вас же украли.

Андрей Харьков
Андрей Харьков
9 лет назад

Харьковская милиция не может обеспечить безопасность даже
Кернеса. Настало время менять харьковских милиционеров на более адекватных
ситуации специалистов из других областей Украины (Полтава, Сумы, Зап. Украина)
и формировать новые подразделения из патриотов Украины

3
0
Would love your thoughts, please comment.x