Пт. Апр 19th, 2024

Росія почала створювати в Криму власну поліціюМіністр внутрішніх справ Російської Федерації, генерал-полковник поліції Володимир Колокольцев підписав наказ про створення російських органів внутрішніх справ у Криму і Севастополі.

Як повідомила прес-служба російського міністерства, наказом МВС Росії № 175 від 25 березня 2014 року в нових суб’єктах створюються територіальні органи Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації.

Згідно із цим наказом формуються Міністерство внутрішніх справ у Республіці Крим та підпорядковані йому територіальні органи МВС Росії на районному рівні, а також управління МВС Росії у місті Севастополі та підпорядковані йому територіальні органи МВС Росії на районному рівні.

Крім того, створюється Сімферопольський лінійний відділ МВС Росії на транспорті, підлеглий Міністерству внутрішніх справ Російської Федерації.

Також нагадаємо, що незаконний кримський підрозділ органів внутрішніх справ «Беркут» увійде до складу органів МВС Росії, пише newsru.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

В Крыму теперь все будет по новому… И «Беркут» сохранили… причем, поскольку в него сбежало с всей Украины множество бойцов, то его именно сохранили.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x