Чт. Апр 25th, 2024
Росія створює в місті Сніжне, що на Донеччині, опорний пункт, який допоможе встановити контроль над ділянкою кордону в районі пропускного пункту Маринівка, з метою утворити там своєрідний «портал» для безперешкодного закидання на територію України нових груп терористів.

Про це повідомив сьогодні командир батальйону «Азов» Ярослав Гончар, інформує Еспресо.TV.

Він заявив, що минулої вночі на чотирьох «КамАЗах» терористи провезли на територію України близько 100 кадрових військовослужбовців Росії, які почали створювати потужний укріпрайон в місті Сніжне.

За словами Гончара, в Сніжному вже другий день йдуть активні фортифікаційні роботи. «На дахах ПЗРК і снайпери (колишня будівля прикордонної застави, магазин «Фуршет» на Леніна і інші будівлі). Між блокпостами риють окопи. Навколо міста встановили кулемети «Утьос» і 120мм самохідку», – поінформував він.

Все це робиться, щоб утворити зі Сніжного опорний пункт в тилу у наших прикордонників, що напередодні в районі пропускного пункту Маринівка зупинили декілька спроб прориву бойовиків та знищили техніку терористів.

Коли російські диверсанти зіткнулися з цією проблемою, вони певно вирішили створити в Сніжному опорний пункт бойовиків, за допомогою якого можна було б ударом з фронту і тилу подолати опір українських прикордонників, що дозволить відкрити в районі Маринівки своєрідний «портал» для безперешкодного закидання терористів на Донбас.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x