Пт. Апр 26th, 2024

Як стало відомо Еспресо.TV з джерел в Партії регіонів, регіонали прийняли неформальне рішення всіляко підтримувати «Правий сектор», як організацію, яка дискредитує нову владу і дозволить використовувати це в піаркомпанії

Головними «лобістами» праворадикалів у справах по вбивству Сашка Білого та при реєстрації Яроша кандидатом в Президенти були Ганна Герман, Владислав Лук`янов та сестра Олени Лукаш.

Так, головним лоббістом негайної реєстрації Яроша кандидатом в президенти була член ЦВК, рідна сестра Олени Лукаш, екс-заступника глави АП Януковича, яка втікла відразу після повалення режиму Януковича. Про це у себе на Фейсбуці написав голова КВУ Олександр Черненко.

В іншій справі, яка стомується роботи парламентської слідчої комісії по розслідуваню вбивства Музичка, регіоналі Ганна Герман та Владислав Лук’янов також солідаризувалися з правим сектором, про це в себе на Фейсбуці написав член парламентської слідчої комісії Микола Княжицький. «Члени комісії Ганна Герман і Владислав Лук’янов як правило підтримували пропозиції Правого Сектора. Представники Батьківщини, Свободи і Удару пропонували проводити фаховий пошук тих, хто порушив закон, якщо таке було. Представники Партії регіонів і Правого сектора у дебатах і далі вимагали відсторонення міністра Арсена Авакова. Інші вимагали контролю над кримінальним розслідуванням. Наступне засідання комісії у п’ятницю о 10-й ранку», — написав нардеп.

Судячи з усього, регіонали прйняли політичне рішення підтримувати олітично «Правий сектор», як організацію, яка дискредитує нову владу і дає поживу для російських ЗМІ. В той же час слід нагадати, що, за словами Тетяни Чорновол, в правому секторі ховають представники охорони відомого регіонала Юрія Іванющенка.

Як писало Еспресо.TV зменшення політичних амбіцій Яроша означає втрату політичного даху для кримінальних елементів Правого сектора. Кримінальна частина ПС прекрасно усвідомлює, що поки вони тримаються купи, доти значно менше шансів, що їх посадять.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x