Пт. Апр 26th, 2024

Журналіст «Радіо Свобода» Левко Стек повідомив про створення бетонного «пам’ятника» на честь президента сусідньої північно-східної території, на якій розміщена світова автозаправка. Про це журналіст «Радіо Свобода» розповів на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомив працівник пера і мікрофона, увічнив популярну пісеньку про Путіна один «бетонщик-бандерівець» перед тим, як відправитися на схід – давити  колорадів. За таких обставин і з’явився «залізобетонний аргумент», що, все ж таки, Путін таки «ла-ла-ла-ла», – зазначив Стек, пише uapress.info.

Співробітник «Радіо Свобода» повідомив, що після публікації поста на цю тему, на його сторінці у Facebook з’явилося багато коментарів, тож він вирішив, що пам’ятник президентові Російської Федерації може, в деякому сенсі, допомогти й Україні. Стек пропонує бажаючим підтримати українських військових, які несуть службу в зоні АТО, і придбати «пам’ятник».
Гроші «від бетонного аукціону» журналіст обіцяє передати волонтерам, які займаються екіпіровкою силовиків.

Було б і справді непогано оголосити аукціон і запропонувати думакам із Ерефіі першими призначити ціну за свого лідера. Щоби стало зрозуміло, до якої глибини власної кишені вони люблять головного свого автозаправника.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x