Пт. Апр 19th, 2024

Військові експерти повідомили, що у них є інформація про підготовку Путіним мобілізації по всій країні і переозброєння армії. Президент РФ дав наказ прискоритися за цими двома, як він вважає ключовим напрямками .

Багато фахівців вважають це підготовкою РФ до третьої світової війни, яка може розпочатися в разі якщо попередні плани Володимира Володимировича по розпалювання громадянської війни в Україні провалятися.

Як зазначає Лукас у статті в Daily Mail, зараз історики оцінюють причини, які 100 років тому призвели до Першої світової. «Я можу помилятися, але чи не буде так, що через 100 років їх наступники, розглядаючи події на Україні, побачать початок нового великого світового пожежі?», — пише він.

Нагадаємо, що в мережі інтернет поширюється інформація про те, що президент РФ хворий на рак. Так що цілком реально, що нинішній лідер росії захоче увійти в історію, як персона, що розв’язала третю світову війну.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Симков
Симков
9 лет назад

Я вообще сомневаюсь, что кто-то хочет начать 3ю мировую. И с кем же он ее начнет?

Borcov
Borcov
9 лет назад

Мда, вспомнились слова Коновалюка — Надо быть полным глупцом или лицемером, чтобы думать и утверждать, что силой оружия внутри собственной страны можно установить мир и порядок.

Fiodor
Fiodor
9 лет назад
Reply to  Borcov

Это именно и пытаются сделать в Украине, не понимая, к чему это все приводит.

Belova
Belova
9 лет назад

А кто его поддержит, если он этого захочет? Хотеть можно чего угодно, но и Россия не везде процветает и сильна.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x