Пт. Апр 26th, 2024

Путін розповів А.Меркель, що заходи, що робляться Росією, повністю адекватні екстраординарній ситуації в УкраїніСьогодні за попередньою домовленістю відбулася телефонна розмова Володимира Путіна з Федеральним канцлером Федеративної Республіки Німеччина Ангелою Меркель. Про це УНН повідомили у прес-службі Президента Російської Федерації.

У зв’язку з висловленою А.Меркель стурбованістю розвитком подій у Криму і в Україні в цілому В.Путін звернув увагу на неослабну загрозу насильницьких дій з боку ультранаціоналістичних сил, що піддають небезпеці життя та законні інтереси російських громадян і всього російськомовного населення. Підкреслено, що заходи, що робляться Росією, повністю адекватні екстраординарної ситуації.

В.Путін і А.Меркель домовилися продовжити консультації як у двосторонньому (по лінії зовнішньополітичних відомств), так і в багатосторонньому форматах з метою сприяння нормалізації суспільно-політичної обстановки на Україні.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksandr
Aleksandr
10 лет назад

Gragdane Rossii v Rossii.I ne putaj Putin gragdan russkogovorjasthih s ukrainskimi pasportami s gr.Rossii.,kotorye voobsthe ne dolgny igrat kakuju libo rol v politicheskih processah Ukrainy. Vseh gragdan Rossii poraby davno ubrat s territorii nashego gosudarstva,kak nezakonno nahodjasthihsja. A Ukraine vvesti vizovyj regim.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x