Вт. Апр 23rd, 2024

Кличко: позиція українців демонструє, що іноземна агресія приречена на провалПозиція громадян України демонструє, що країна — єдина, і іноземна агресія приречена на провал. Про це заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко у своєму зверненні до українців, передає УНН з посиланням на прес-службу «УДАРу».

“Сьогодні десятки тисяч людей вийшли на вулиці українських міст Сходу і Півдня країни, щоб показати: Україна — єдина, і не потребує нічийого зовнішнього втручання. Вчорашня спроба, інспірована російськими діячами, силою дестабілізувати ситуацію в східних і південних регіонах України, призвела до адекватної реакції українських громадян. Це — здорова реакція сучасного європейського суспільства: свої справи ми вирішимо самі, і не дозволимо нікому зазіхати на нашу країну, незалежність і право самим господарювати в своєму домі. Це — наша країна, нам в ній жити і нам її будувати”, — сказав Віталій Кличко.

Він висловив захоплення діями українців на Сході і Півдні, і запевнив, що робить і робитиме все для того, щоб єдина, сильна, демократична і багата Україна стала одним із основних гравців у східноєвропейському регіоні.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x